Dagens Juvenews, söndagen den 7 juli 2019

PÅ LÖPSEDLARNA:

Telefonsamtalet
Juve, De Ligt har redan pratat med Sarri
Kan komma denna vecka
Tränaren förklarade sitt försvar till holländaren

Roma värderar försäljningen
ZANIOLO VILL HA JUVE
Tottenham har erbjudit 23 miljoner euro plus Alderweireld men spelaren föredrar den gamla damen. Paratici förbereder sig att lägga på bordet Higuian och en utjämning.

DE LIGT RINGER SARRI
Holländaren ringer till tränaren för att informera sig om sin användning i det nya Juve: tränaren entusiastisk över samtalet med den unge försvararen. Under tiden så jobbar Raiola på bonus för att avsluta operationen med Ajax.


ÖVRIGA NYHETER:

Nicolò Zaniolo, 20 år från Massa här i ett fotomontage med Higuian

* Corriere dello Sport: ”Zaniolo, giallorossi vill sälja honom för att inkassera 45 miljoner euro (varav 8 går till Inter): Tottenham med i racet men spelaren vill bara ha Juve. Higuian och Roma dialogerar.”

* Gazzetta dello Sport: ”Cuadrado vill stanna, den förutsedda att lämna Turin förblir Cancelo.”

* Libero: ”Cuadrado vägrar att gå till Kina. Mandzukic och Khedira mot ett farväl.”

* Sky Sport: ”Ett överraskande och långt telefonsamtal från Matthijs de Ligt som på eget initiativ ville veta på vilket sätt Sarri vill få det nya Juve att spela.”

* Tuttosport: ”Juve, Dybalas pånyttfödelse: Sarri vill satsa på talangen, för argentinaren kan detta bli säsongen där allt vänder.”

* Corriere di Torino: ”Dybala hade huvudrollen när han avgjorde för Argentina i Copa America där han gjorde sitt första officiella mål för landslaget. Under tiden så sköter Paratici om de sista detaljerna för att ta hem de Ligt till Turin och rör på sig för Chiesa.”

* Tuttosport: ”Icardi kommer till Juve med ett byte. Paratici jobbar på det men utan brådska och stärkt av spelarens egen vilja vill sätta Nerazzurri mot muren.”

* Gazzetta dello Sport: ”Sarris Juventus med 4–3-fantasi: tränaren studerar och övertygar De Ligt. Man jobbar på många olika spelsystem, CR7 är kärnan. Och han har redan förklarat för holländaren hur han vill att försvaret ska se ut.”

* Il Giornale: ”CR7, budgeten ett år efter hans ankomst: värd 870 miljoner euro. Men nu måste han även göra mål för räkenskapernas skull. Effekten ”Ronaldo” har ökat aktiernas värde på börsen med 120 % och för Juve är det numera obligatoriskt att alltid spela i Champions.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


* Paulo Dybala som igår stod för Argentinas segermål mot Chile: ”Bra med Messi, hoppas att även han känner samma sak. Byte? Ingen gillar att bli utbytt.”

* Cristiano Ronaldo: ”Jag är redan redo för nästa säsong. Mål? Att vinna troféer.”

* Massimo Pavan, journalist: ”Nu vet jag inte om det är sant men operationen Lukaku är ett mycket slugt drag av Juve, om han får två likadana erbjudanden så råder det ingen tvekan vart han vill gå…”

* Gianluca Zambrotta: ”Alla håller på att utrusta sig för att försöka bryta Juventus dominans.”

* Edgar Davids, legend: ”De Ligt? Om Lippi själv säger att han aldrig tidigare sett en sådan stark spelare vi den åldern så får man väl tro honom. Men han har ju bara spelat ett år på hög nivå, vi får inte överdriva. Om han är värd alla dessa pengar? Hans agent gör ett tydligen ett bra jobb…”

* Paolo Montero, legend: ”Med De Ligt så är Juve ett lag för Champions. Jag önskar Agnelli och Sarri allt det bästa.” ❤🦓👏🏆

* Rom, Franco Melli, journalist: ”Higuian är Romas enda hopp att ta sig ur sin depression.”

* Christian Vieri: ”Napoli och Inter? Hur kan man bara tala om att man förkortat avståndet upp till Juve när de tar hem spelare som Ramsey, Rabiot och De Ligt?”

* Fiorentina, Commisso: ”Jag säljer aldrig Chiesa, inte ens för 100 miljoner euro.”

* Paolo Paganini, journalist RAI: ”United har föreslagit 4 år till DeGea, om han inte accepterar så går man på Szczęsny och Juventus på Donnarumma med Perin till Milan.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Alberto Aquilani från Rom

* Alberto Aquilani som fyller 35 år. Debuterade den 12.09.2010 i Juventus-Sampdoria 3-3 (Serie A). 1 säsong, 34 matcher och 2 mål med Juve.


————–


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0