Dagens Juvenews, lördagen den 6 juli 2019

PÅ LÖPSEDLARNA:

Juve-Napoli, det är redan en duell
ICARDI DELAR
De Laurentiis: 60 miljoner euro
Och det är även en kamp för Leao

Dubbel intrig
HIGUAIN
Juve vill ha Zaniolo
ICARDI
Napoli erbjuder Insigne
Sarri förstärker försvaret: köpet av Demiral är officiellt
Den unge turken har skrivit på för Juve för 5 år.
Till Sassuolo 18 miljoner euro

Barcelona ger sig
DE LIGT, VI ÄR DÄR!
Juve och Ajax mot de sista detaljerna medan presidenten för katalanerna avslöjar: ”Jag vet vem som kommer att ta hem holländaren, men det är de direkt intresserade som ska säga vart han ska spela.”
Raiola kommer fram ur gömman om Pogba: ”United vet att han vill ge sig av.”

Moratti: ”Med Icardi så blir Juve super”

VÄNTA PÅ OSS
Pogba vill ha Juve, Raiola kom fram ur sin gömma: ”Paul bort från United”. Inter pressar på för Lukaku, en annan Red Devil som har lust att spela i Italien


ÖVRIGA NYHETER:

https://twitter.com/luka7doncic/status/1146875673862201353

* Juventus Sverige: ”Buffon har valt nummer 77 och Luka Doncic i NBA som bär på samma nummer hyllar honom på sitt Instagram.”

* Tuttosport: ”Snart så kommer De Ligt att bli bianconero. Efter de senaste dagarnas skräckrykten och skuggan av Barcelona, så kan Matthijs redan vara i Turin när man påbörjar träningen på Continassa nästa onsdag.”

* Gazzetta dello Sport: ”Juve-Napoli, duell för Icardi: De Laurentiis 60 miljoner euro för Maurito men sen har vi Paratici.”

* Il Giornale: ”Juve ”blockerar” Icardi men först måste man sälja Mandzukic eller Higuian.”

* Libero: ”Perin, innan en stor framtid i Juve. Han var vice Donnarumma i landslaget, men har nästan aldrig spelat och nu byter man ut honom mot en 41 åring.”

* La Stampa: ”Juan Cuadrado till kineserna i Shanghai Shenua. Förhandlingarna långt gångna och Juve kan inkassera 15 miljoner euro.”

* Gazzetta dello Sport: ”Cancelo, Paratici försöker att låsa upp situationen.”

* Corriere dello Sport: ”Premio Scopigno: För andra gången i rad så vinner Paratici priset som årets sportchef.”

* Corriere dello Sport: ”Juve, Higuian är nyckeln för att komma åt Zaniolo. Byte rakt av är omöjligt men med en rik utjämning så blir det en intressant affär som intrigerar en hel del. Man väntar på ett drag av Gonzalo.”

* Sportmediaset: ”Icardi till en vän: ”Nu är jag tvungen att bli juventino…” 😂


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


Två ”legender” på en och samma bild

* Francesco Totti: ”Buffon? Jag hörde av honom för två dagar sedan, kan inte fatta det än att han återvänt. Higuain? Ett möjligt byte med Icardi.”

* Andrea Bosco, journalist: ”De Ligt? Spansk media häller bensin på lågorna, det svider i skinnet på dem för att holländaren valde Juventus och Italien före dem.”

* Gianluca Di Marzio, journalist SKY: ”Paratici blandar sig in i kampen om Lukaku.”

* Sassuolo, Roberto De Zerbi: ”Jag gillar Rabiot och Ramsey, fransmannen intrigerar mer för han kan göra allt. Sarri har inte bara ett spelsystem.”

* Marcelo Lippi: ”Efter Kina så drar jag mig tillbaka för alltid.”

* Nicola Amoruso: ”Jag hade behållit Higuian och låtit Icardi stanna där han är.”

* Moratti, f.d. ägare Inter: ”Conte en stor tränare. Juve fortfarande före alla andra och skulle de nu ta Icardi med…” 

* Barcelona, Frenkie De Jong: ”De Ligt? Jag hade gillat att ha honom med här i Barcelona men det är helt upp till honom.”

* Fabio Riva, journalist: ”De Ligt, Juve kan tillåta sig att det drar ut på tiden. Higuian? Han måste sänka sin egen lön.”

* Portugal, Claudia Garcia, journalist: ”Cuadrado är ett steg från att lämna Juve.  Han har fått ett erbjudande från Shanghai Shenua. Om detta ändrar på Cancelos framtid? Vi får se.”

* Mino Raiola: ”Alla idag vet att Pogba vill lämna United.”

* Buffons agent, Martina: ”Att kunna komma tillbaka till Juve var för Gigi det bästa som kunde hända. Det finns inga som helst klausuler i hans kontrakt.”

* Barcelona, presidenten Josep Maria Bartomeu: ”Jag har redan sagt sen länge att jag vet var De Ligt kommer att spela. Jag kan inte yttra mig utan det är upp till de direkt intresserade.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

* Alla er som fyller år idag!


————-


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0