MATTHIJS DE LIGT, JUVENTUS HAR BRÅTTOM…

Juventus har bråttom, bianconeri vill absolut avsluta affären med Matthijs de Ligt så fort som möjligt. Juve gillar verkligen den holländske försvararen och vi fans väntar otåligt på att det hela ska bli klart.

Den unge holländaren i Ajax är på alla sätt och vis överens med Juventus, en lön på ca 8 miljoner euro plus olika bonus med möjligheten att nå hela 12 miljoner euro, en siffra som Juventus aldrig tidigare någonsin varit villiga att betala för en sådan ung spelare.

Bianconeri, som redan har en överenskommelse med spelaren, stöter tyvärr på några svårigheter med Ajax som ser ut att lägga hinder i vägen för ett erbjudande som från Juves sida i början hamnade på 67 miljoner euro.

Faktum är att Ajax nu vill ha 75 miljoner euro vilket är 8 miljoner euro mer än vad bianconeri är villiga att betala. Förhandlingarna pågår men de båda parterna måste ännu finna en slags överenskommelse för att definitivt komma fram till en slutlig sådan.

Helt säkert är att man i Turin inte hyser några farhågor, men som sagt, man måste avsluta det hela ganska så snabbt för att förhindra att någon annan blandar sig i, tänker då främst på Barcelona som enligt de senaste uppgifterna har lämnat in ett bättre erbjudande för de Ligt. Men även om det mest handlar om ”lösa” rykten så finns risken att om man tar för mycket tid på sig så kan allt hända, en sak som vi varit med om tidigare. Visst, det behövs tålamod, men inte för mycket av den varan.

Känslan är att Juventus är mycket klara över med vad de vill och vill vinna denna kamp, för en som de Ligt behövs verkligen i detta Juventus och att förlora honom nu vore en svår stöt speciellt då man vant sig med tanken på att han verkligen kommer.

Så man hoppas det kan bli klart redan denna vecka eftersom Ajax påbörjar sitt träningsläger redan på måndag och om han då är med där så är det en dålig signal för oss alla.

In Paratici we trust!

Fino Alla Fine!
/Lorenzo


GILLAR DU DESSA ARTIKLAR? STÖD DÅ VÅR VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! VI HAR NU UTÖKAT VÅRT SORTIMENT MED BÅDE PIKÉTRÖJA OCH KEPS MED EN BRODERAD LOGG!

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0