Dagens Juvenews, torsdagen den 4 juli 2019

PÅ LÖPSEDLARNA:

Bakgrundscenen
JUVE-ICARDI
MYSTERIET IBIZA
Wanda och Paratici träffade varandra?
Samma strand, samma ändamål: Mauritos fru agent och sportchefen i bianconeri har lagt basen för en överenskommelse.
Båda nekar till det men det finns vittnesmål som svär på att…

Läkarbesök och underskrift
BUFFON
Idag återvänder Gigi hem för att slå nya rekord

Juve allt mer närmare århundradets stöt
DE LIGT BÄTTRE ÄN CR7
Med den jättestarka holländske mittbacken, som fyller 20 i augusti, så har Agnelli svarat på Napoli och Inter genom att garantera klubben minst tio säsonger till med ett stabilt försvar.

Buffon stora återkomst i bianconeri: idag läkarundersökningarna, sen underskrifterna.

Mötet på Ibiza
PARATICI HOS WANDA
Möte på Balearerna mellan ledaren i Juve och agenten/fru till Icardi som ser ut att vara allt mer icke önskvärd i Inter. Nerazzurri har bråttom, anfallaren tar tid på sig. Idag så återvänder Buffon att vara bianconero: läkarbesök och sen underskriften.

DE ANKLAGADE
Marknaden ”blockerad” av de stora anfallarna: Icardi vill ha Inter, Chiesa vill ha Juve där Higuian inte har någon avsikt att flytta på sig.


ÖVRIGA NYHETER:

Paul Labile Pogba, 26 år från Lagny-sur-Marne, Frankrike

* Libero: ”Drag av Juve: 70 miljoner euro och Dybala för Paul Pogba. Paratici insisterar med United för fransmannen och tänker inte ge efter en centimeter för att försöka ta hem Pogba till Turin.”

* Corriere dello Sport: ”Från BBC till den nye pelaren De Ligt, evolutionen av bianconeris mur. Juve allt mer nära århundradets stöt. Holländaren till och med bättre än CR7.”

* Gazzetta dello Sport: ”Ciao Cancelo. Barcelona hotar City. Förhandlingarna med engelsmännen är i standby och katalanerna redo att blanda sig i. Darmian, om Inter tillåter det, kan återvända till Turin.”

* Gazzetta dello Sport: ”Icardi-Juve, var Wanda med Paratici? Inter varnade. En vändning på ön för Mauro, hans fru och ledaren i Juve sågs vid samma bord på samma hotell i Ibiza.”

* Spanien, El Chiringuito: ”Pogba kommer att bli en spelare i Real Madrid nästa vecka. Affären avslutas för 170 miljoner euro: till United 80 miljoner euro cash plus Bale.”

* La Stampa: ”Mandzukic kommer att lämna och Dybalas plats är osäker.”

* Libero: ”Buffon tar tillbaka sitt Juventus, han tog med sig Rabiot som gåva. Och det kan även vara hans förtjänst om Marchisio skulle ansluta sig till bianconeri.”

* La Repubblica: ”Plusvalenze (vinst på försäljningar av spelare): 771 miljoner euro i Serie A. Under eran med FFP så rättar de stora klubbarna till räkenskaperna tack vare byte av spelare och överdrivna värderingar. En bubbla som snart kan explodera.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


Icardi, Paratici och Wanda Nara

* Paolo Bargiggia, journalist Mediaset: ”Paratici till Ibiza med ett privat flyg för att träffa Wanda Nara. Juventus är Icardis nödutgång. Från idag och fredag möte Inter-Icardi.”

* Torino, Cairo: ”Juve förstärker sig betydligt men Inter gör rätta val.”

* Tony Damascelli, journalist: ”Zaniolo till Juve? Ja, men inte förrän nästa år.”

* Ivan Zazzaroni, chefredaktör CdS: ”Sarri den ende med ett frågetecken i detta Juve. De Ligt den bäste försvararen i världen, en operation som är överlägsen den med CR7.”

* Legenden Giancarlo Marocchi som idag fyller 54 år: ”Juve behöver en anfallare. Och jag hade låtit Bonucci lämna för PSG.”

* Beppe Accardi, agent: ”Om jag varit Juve så hade jag tänkt om minst tio gånger innan jag hade bestämt mig för att låta Higuain lämna.”

* Guglielmo Stendardo, f.d. Atalanta: ”Sarri är den bäste tränaren som Juve kunde ta hem. De Ligt ett jättestort nyförvärv.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Giampiero Boniperti från Barengo

* Giampiero Boniperti som fyller 91 år! Debuterade den 02.03.1947 i Juventus-Milan 1–2 (Serie A). Som spelare hela 15 säsonger, 459 matcher och 179 mål med Juve.

* Giancarlo Marocchi som fyller 54 år. Debuterade den 21.08.1988 i Cosenza-Juventus 0–0 (Coppa Italia). 8 säsonger, 319 matcher och 25 mål med Juve.


* 2006 så blev Fabio Capello den nye tränaren för Juventus.

* 2011 så kom den federala åklagaren för FIGC, Stefano Palazzi, fram till att Inter gjort sig skyldiga till sportsligt brott, tillräckligt för att skicka ner dem som minst  till Serie B.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *