Dagens Juvenews, fredagen den 28 juni 2019

PÅ LÖPSEDLARNA:

Två stötar på väg in
För De Ligt bara Juve
Här är Rabiot, hertigrebellen

SARRIS TRO: ”VI KOMMER ATT ROA OSS”
Tränaren juventino: ”Vi vill alltid vinna men det är svårt att göra det i Europa.”

Roma, nu går det bra med Higuian
De första kontakterna Petrachi-Paratici: Juve redo att låna ut honom för 12 miljoner euro. Pipita ber då om att få vara i Centrum för deras tekniska projekt.

En giftig De Laurentiis:
”Det är bara de missnöjda i syd som hejar på Juve, Turinborna hejar på Torino.”

JUVE, HEJA MAMMAN

Veronique Rabiot, mamma och agent till den franske mittfältaren, gör klarhet om sonens framtid och lugnar Paratici: ”Inget möte med PSG och Leonardo. Kontraktet med bianconeri? Vi är väldigt vidskepliga när det gäller fotbollen, bättre att då diskutera så lite som möjligt ända tills det är klart.”


ÖVRIGA NYHETER:

Fabio Paratici och Antonio Conte

* Libero: ”Bakgrundscenen: Juve försökte med Conte. Paratici försökte övertyga tränaren att ta över efter Allegri men Antonio hade redan gett sitt ord till Inter.”

* La Stampa: ”Juve i Amsterdam för att avsluta affären med de Ligt, försvararen med rekord. En operation utan föregångare: 70 miljoner euro till Ajax och en klausul på 150.”

* Sky Sport: ”Detta är siffrorna om affären de Ligt: till spelaren en lön på 8 miljoner euro och 4 i olika bonus. En klausul på 150 miljoner euro och till Ajax minst 65 miljoner euro, en siffra som kan öka.”

* Gazzetta dello Sport: ”För de Ligt finns det bara La Mole.”

* Il Roma: ”Icardi till Juve men bara om Higuian lämnar.”

* Gazzetta dello Sport: ”Traore och Demiral, under tiden så fortsätter Paratici att diskutera affärer med andra klubbar i A: med Roma för Pellegrini och Zaniolo. Giallorossi intresserade av Perin och Spinazzola.”

* Corriere dello Sport: ”Roma, Higuian kan behövas. Om Mandzukic stannar kvar i Juve så har man en anfallare för mycket.”

* Tuttosport: ”Aaron Ramsey redan på plats på Continassa där han satt igång en personlig träning för att så fort som möjligt återhämta sig efter sin skada.”

* Gazzetta dello Sport: ”Än så länge inga som helst erbjudanden för Icardi och Juve finns där redo att slå till.”


GILLAR DU ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON? STÖD DÅ VÅR VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! VI HAR NU UTÖKAT VÅRT SORTIMENT MED BÅDE PIKÉTRÖJA OCH KEPS MED EN BRODERAD LOGG!

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


Veronique Rabiot med sonen Adrien

* Veronique Rabiot: ”Jag förnekar kategorisk varje kontakt med PSG för en förlängning av kontraktet. Juve? Bättre att inte prata för mycket innan det hela blir officiellt.”

* Enzo Bucchioni, journalist: ”Juve avslutar för de Ligt och Rabiot och väntar på Zaniolo för Mandzukic. De Ligt kan skriva historia i Juve de närmaste 15 åren.”

* Barcelonas vicepresident, Jordi Cardoner: ”De Ligt? Vi är inte besvikna för vi har aldrig varit intresserade.”

* Pierluigi Pardo, journalist Mediaset: ”Sarri har som tränare nått en internationell nivå, han vet hur man ska sköta om stora spelare.”

* Marco Materazzi, f.d. Inter: ”Conte var hatad av alla interister och nu måste han få dem att älska honom…”

* Carrera: ”Conte avgörande precis som Ronaldo. Kan vinna Scudetton med Inter.”

* Mohamed Sissoko: ”Gigi blev inte respekterad i Frankrike. Juve väntar på honom för att vinna Champions tillsammans.”

* Dino Zoff, legend: ”Buffon kommer inte tillbaka bara för att han är en ledare för i omklädningsrummet så är det alltid tränaren som bestämmer.”

* Maurizio Sarri: ”Det blir svårt att ärva Allegri. Målet är att kunna roa och vinna, även i Europa.”

* Pappan till Moise Kean: ”Inter är hans hem och han vill lämna Juve.”

* Guardiola: ”Neymar och Griezmann är alltid välkomna. De Ligt en stor affär. Förr eller senare så återvänder jag till Barcelona.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

* Alla er som fyller år just idag! 🎂👏


* 1942 så vann Juventus finalen i Coppa Italia genom att slå Milan med 4–1. Detta var bianconeris 2:e titel.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0