Dagens Juvenews, torsdagen den 27 juni 2019

PÅ LÖPSEDLARNA:

Bianconeris strategier
De Ligt nära, även Rabiot
Mission Juve för Champions
Den holländske talangen det primära målet. Man håller på att definiera Sarris drag för utmaningen ute i Europa.

Commisso säkrar sin viola juvel
”GLÖM CHIESA”
”Jag är övertygad att han stannar i Fiorentina, jag vill göra honom till vår fanbärare och skapa ett lag omkring honom som om något år kan slåss om Scudetton”
Men Juve vill ha Federico till varje pris och han är frestad: man förutser en armbrytning och en stegning av priset.

Buffon kommer tillbaka, Barzagli i staben: här har vi återigen BBC
EN MUR FÖR SARRI
Inte bara målvakten som kommer att vara vice till Szczesny och kan spela 15 matcher. Den före detta försvararen har sagt ja till den nye tränaren: kommer att gå in i gruppen av medarbetare. Så kan Juve säkra omklädningsrummet med senatorernas karisma.

Marknaden
Paratici nära juvelen i Ajax
JUVE-DE LIGT: VI ÄR DÄR

Buffon tillbaka till bianconeri delar på fansen
Historien säger oss att det är bättre med att låta bli


ÖVRIGA NYHETER:

Moise Kean tillsammans med Nicolò Zaniolo, båda straffade för dåligt uppförande i U21…

* Corriere dello Sport: ”Uppfostra eller sälja honom? Bianconeri ställer sig frågan om den stojige Kean. Han kan ingå i affären med De Ligt och Everton har erbjudit 30 miljoner euro. En vägkorsning ”ala Balotelli” för Moise.”

* Corriere dello Sport: ”De Ligt, historien håller på att fulländas: juvelen i Ajax är numera på väg till Turin. Nedved och Paratici med Raiola håller på att finslipa de sista detaljerna om lönen.”

* La Repubblica: ”Buffon till salu. En Juve affär tur &retur, en klar strategi: det behövs en vice Szczesny och en ledare för Sarri. Från Bonucci till Benatia inga fler ”farväl”, bara på ”återseende”.”

* Corriere dello Sport: ”Ett kort mer: Cuadrado till kvadraten, Sarri har redan tusen idéer i sina tankar. Vinge, central eller offensiv mittfältare. Men tränaren ser inte honom som en terzino. ”


GILLAR DU ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON? STÖD DÅ VÅR VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! VI HAR NU UTÖKAT VÅRT SORTIMENT MED BÅDE PIKÉTRÖJA OCH KEPS MED EN BRODERAD LOGG!

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


De Ligts fotoalbum…

* Matthijs de Ligt: ”Jag har alltid drömt om att vara Cristiano Ronaldo. Min första tröja var den med CR7 med Manchester United. Allt händer så fort…”

* Gianluca Di Marzio, journalist SKY: ”Juventus, det finns en överenskommelse med de Ligt. Avgörande en klausul på 150 miljoner euro för att överträffa konkurrensen PSG. Nu ligger man i förhandlingar med Ajax.”

* Pep Guardiola: ”Den som tar hem de Ligt gör en stor stöt och behöver inte längre bekymra sig över försvaret under många år.”

* Fiorentina, Commisso: ”Vi vill bygga upp laget omkring Chiesa, jag räds inte någon.”

* Massimo Pavan, journalist: ”Jag gillar idén med att Buffon kommer tillbaka till Juve och som tröja hade jag gett honom nummer 78 som hans födelseår.”

* Ciccio Graziani, f.d. Torino: ”Buffon? Jag har inte förstått varför han lämnade för att sen komma tillbaka. Det hade varit bättre om han lagt av för gott.”

* Gianluigi Buffon: ”Rabiot är ett verkligt fenomen.”

* Marco Bucciantini, journalist: ”Buffon kommer att vara till stor nytta i omklädningsrummet. Rabiot måste bara finna kontinuitet.”

* Rom, Fabrizio Bocca, journalist: ”Buffon vid 41 vill inte sluta och återvända till Juve. El Shaaraway är 27 och flyr till Kina för pengar…”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Fabrizio Miccoli från Nardò

* Fabrizio Miccoli som fyller hela 40 år. Debuterade den 03.08.2003 i Juventus-Milan 1–1 (Supercoppa Italiana). 2 säsonger, 39 matcher och 10 mål med Juve.


* 1973 så gjorde Silvio Longobucci sitt första och enda mål för Juve.

* 1939 så blev Umberto Caligaris ny tränare för Juventus.

* 1956 så blev Umberto Agnelli president för Juventus.

* 1967 så blev Juventus ett aktiebolag; Juventus Football Club SpA.

* 2006 så försökte Gianluca Pessotto ta sitt liv genom att kasta sig ner från taket på Juves högkvarter.

* 2013 så bestämde man sig för Rom skulle bli platsen där man spelar alla finalerna i Supercoppa Italiana.

* 2017 så höll ledningen för Juventus för allra första gången sina möten på det nyinvigda Continassa.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0