Dagens Juvenews, onsdagen den 26 juni 2019

PÅ LÖPSEDLARNA:

Vilket moment för bianconeri
BUFFON ÅTERVÄNDER HEM
Målvakten kramar om sitt Juve igen, spelar ännu ett år med dem för att sen ingå i ledningen
Chiesa, ultimatum till Viola: nu eller när hans kontrakt går ut

Vilken vändning, sponsorn går in
POGBOOM JUVE
Man har bett det multinationella företaget där Paul är testimonial att göra en insats: förhandlingarna har börjat.
Otroligt, även Buffon återvänder hem

JUVE-DE LIGT ÖVERENS!
Man har funnit en överenskommelse om lönen, nu kan Raiola presentera bianconeris erbjudande till Ajax: optimismen växer för att avsluta affären redan denna vecka.

Buffon kan komma tillbaka


ÖVRIGA NYHETER:

Nicolò Zaniolo 19 år från Massa

* La Stampa: ”Juve, attack på Zaniolo. Byte med Higuian som dock säger nej till att flytta till Rom. I denna operation så finns det tre andra spelare inblandade; Perin, Spinazzola och Pellegrini.”

* Corriere di Torino: ”Barzagli ändrar roll, nu kommer han att ”spela” som Zola. Alla Sarris män: för den före detta försvararen en roll som förbindningspunkt. Ianni kommer att jobba vid sidan om Riccardo Scirea.”

* Gazzetta dello Sport: ”Buffon återvänder som andre målvakt i Juve under ett år. Inget Porto, Gigi är en man för omklädningsrummet för Sarri. Och en framtida roll som ledare i klubben.”

* Gazzetta dello Sport: ”Armbrytningen, Chiesa mot Viola: han lämnar nu genast eller när kontraktet håller på att gå ut. Juve avvaktar. Fiorentina vill behålla Federico men har alltid en eventuell försäljning i tankarna.”

* Spanien, Catalunya Ràdio: ”De Ligt kommer att spela i Juventus nästa säsong. Han har bestämt sig för att acceptera deras erbjudande och sagt nej till både PSG och Barcelona.”

* Gazzetta dello Sport: ”Bianconeris spelarmarknad: Countdown för Rabiot och de Ligt, en avgörande vecka. På väg ut: Kean osäkert, Everton och Ajax är intresserade. Cancelo-City, dialogen fortsätter.”

* Corriere della Sera: ”Juve redo att sälja Moise Kean men kräver en återköpsklausul.”

* Corriere di Torino: ”Juve, Isco bakom anfallarna. Trollkarlen i Real Madrid kan bli trequartista i bianconeris lag. Han kan täckas av försäljningen av Mandzukic, Higuian och Cuadrado.”


GILLAR DU ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON? STÖD DÅ VÅR VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! VI HAR NU UTÖKAT VÅRT SORTIMENT MED BÅDE PIKÉTRÖJA OCH KEPS MED EN BRODERAD LOGG!

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


Gianluigi Buffon, 41 år från Carrara

* Buffons agent, Martina: ”Gigi tillbaka till Juve? För närvarande är det bara en idé.”

* Roberto Renga, journalist: ”Higuain är deprimerad sen han lämnade Juve.”

* Gianluigi Bagnulo, journalist SKY: ”De Ligt kan vara framtiden men han har valt att vara nuet.”

* Massimo Marianella, journalist SKY: ”Med de Ligt så gör Juve århundrades stöt. Och tänk på att Messi INTE ville han honom i Barcelona.”

* Massimo Pavan, journalist: ”Juve dansar med konkurrenterna om de Ligt, de måste dock se upp. Jag tror att det är klart med Rabiot, en operation som övertygar mig även om fransmannen har en pepprig karaktär.”

* Cobolli Gigli: ”Sarri? Jag kommer inte att glömma bort att han kallade oss för tjuvar. Conte har aldrig pratat illa om andra klubbar när han var i Juve och det går an att han valt Inter.”

* Luciano Moggi: ”Om Sarri inte vinner något med Juve så är det ett totalt misslyckande. Med Conte så kan Inter vinna Scudetton.”

* Maradona Jr: ”Jag kommer aldrig att ta på mig Juves tröja, inte ens på skoj.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Antonio Pietro Paolo Virdis från Sassari

* Pietro Paolo Virdis som fyller 62 år. Debuterade den 21.08.1977 i Sambenedettese-Juventus 0–2 (Coppa Italia). 4 säsonger, 110 matcher och 29 mål med Juve.

* Felipe Melo som fyller 36 år. Debuterade den 30.08.2009 i Roma-Juventus 1–3 (Serie A). 3 säsonger, 78 matcher och 4 mål.


* 1977 så debuterade Maurizio Schincaglia med Juve.

* 1977 så spelade Alberto Marchetti sin sista match för Juve.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0