Dagens Juvenews, tisdagen den 25 juni 2019

PÅ LÖPSEDLARNA:

Marknaden
JUVE-DE LIGT
Kean på väg till Ajax?

Gazzettas periskop
Alla fotona från CR7´s heta sommar

Juve
SARRI KUNG MIDA
Tränaren som omvärderar spelarna

DE LIGTS VAL
Triumfen för vår Golden Boy, orden exklusivt här på Tuttosport. Raiolas plan, Paratici och Nedveds tålamod: så har Juve nått till att vara ett steg från att ta hem den holländske försvararen
Paratici i London för att sälja Cancelo


ÖVRIGA NYHETER:

När Higuian blev klar för Juventus…

* Corriere di Torino: ”Paratici har aviserat Higuain, just nu finns det inte plats för honom. Hans bror sade: ”I Italien bara i bianconero”, sportchefen i Juve vill få honom att ändra åsikt.”

* Corriere dello Sport: ”Cancelos adjö är runt hörnet. Det behövs en ny ledare på högerkanten, med De Sciglio ett lyxigt alternativ. Namnet som är hetast just nu är Sidibè.”

* Corriere dello Sport: ”Juve-De Ligt en avgörande stöt: förhandlingarna mot ett avslut. De täta kontakterna med Ajax fortsätter. Även bookmakers kvoter har sänkts betydligt, från 17 till 1,20.”

* Corriere dello Sport: ”Juve, Sarri kung Mida. Nyckelordet är identitet: den nye tränaren i bianconeri vet hur man upphöjer sina spelare. Tack vare honom så kommer spelarnas värde att öka enormt.”

* La Repubblica: ”Adani: ”Vändningen Juve, fotbollen är att skänka glädje, att bara vinna räcker inte till längre. I världen så spelar man för att lämna något efter sig.”

* Corriere dello Sport: ”Och Guardiola bokar plats för Cancelo i hans nya City. Portugisen avlägsnar sig alltmer från Juve. Hans framtid kan vara i Premier League, i Manchester City.”

* Gazzetta dello Sport: ”Blaise Matuidi på väg ut ur Juve som har satt honom på marknaden: igår kom det ett telefonsamtal från Monaco.”

* Gazzetta dello Sport: ”Juve-De Ligt, Kean-Ajax?”

* Gazzetta dello Sport: ”De nya balanserna i försvaret: Chiellini mer utvilad, Rugani mindre nöjd. Försvaret med De Ligt ändrar på hierarkierna. Garanterad plats för Bonucci, men vad kommer man att göra med Demiral?”

* Serbien, Blic Sport: ”Milinkovic-Savic ett steg från att gå till PSG, man är överens.”


GILLAR DU ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON? STÖD DÅ VÅR VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! VI HAR NU UTÖKAT VÅRT SORTIMENT MED BÅDE PIKÉTRÖJA OCH KEPS MED EN BRODERAD LOGG!

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


* Legrottaglie: ”Rugani? Om De Ligt kommer så är det bättre för honom att spela någon annanstans. Jag förväntar mig en explosion av Douglas Costa som enligt mig bara har fått oss alla att se 50 % av hans verkliga kvalité.”

* Rom, Carina, journalist: ”Roma insisterar för Higuain. Perin övertygar inte.”

* Maida, journalist: ”Juve visar att de ser in i framtiden före alla de andra, med De Ligt så försäkrar de sig framtidens försvarare de närmaste 10–15 åren.”

* Mario Sconcerti, journalist: ”Kean är en yngling full av liv, Zaniolo en med huvudet bland molnen. Den som tar hem Icardi gör ett steg framåt.”

* Ivan Zamorano, f.d. Inter: ”Man måste respektera Juventus styrka men hoppet är alltid det sista som dör.”

* Bonsignore, journalist: ”Juve före alla andra för De Ligt. Dybala har aldrig ens haft en tanke på att gå till Inter.”

* Juventus Sverige: ”Guldbollsinnehavaren Simone Padoin hälsar Cagliari: ”Tre underbara år, jag hade velat fortsätta.”

* Juventus Women, Sara Gama: ”OS 2026 i Italien en underbar nyhet!”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Rodrigo Bentancur Colmán från Nueva Helvecia, Uruguay

* Rodrigo Bentancur som fyller 22 år. Debuterade den 26.08.2017 i Genoa-Juventus 2–4 (Serie A). Hitintills 2 säsonger, 67 matcher och 2 mål med Juve.

* Simone Zaza som fyller 28 år. Debuterade den 20.09.2015 i Genoa-Juventus 0–2 (Serie A). 2 säsonger, 24 matcher och 8 mål med Juve.

* Simone Tognon som fyller 44 år. Debuterade den 04.06.1995 i Juventus-Cagliari 3–1 (Serie A). 2 säsonger med Juve och bara 1 match spelad.

* Aldo Serena som fyller 59 år. Debuterade den 21.08.1985 i Perugia-Juventus 0–0 (Coppa Italia). 2 säsonger, 71 matcher och 36 mål med Juve.


* 1989 så spelade följande spelare sin allra sista match med Juventus; Altobelli, Bodini, Cabrini, Laudrup, Magrin och Massimo Mauro.

* 1989 Michael Laudrup gjorde sitt sista mål för Juve.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. André Branca skriver:

    Hoppas verkligen att det skrivs in en återköpsklausul om Kean går till Ajax. Han är en verkligt stor talang som kan bli mycket värdefull på sikt. Om det stämmer att Roma vill ha Higuain så hade Zaniolo varit ett bra byte för framtiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0