MAN SKA INTE DÖMA HUNDEN EFTER HÅREN!

”Den vinner mycket, som förlorar ett fåfängt hopp”
(italienskt ordspråk)

Vi vet inte ännu inte vem som ska träna Juventus nästa säsong men som det ser ut just nu så håller jag det till 90 % att det blir Maurizio Sarri. Om det nu skulle bli honom så kommer vi alla även den här gången att stå upp vid sidan om klubben och det för ett mycket enkelt motiv.

De sista åtta åren så har vi fans till bianconeri fått mycket att glädja oss över, man har vunnit som aldrig förr, man har festat och dominerat som ingen annan, och vem ska vi tacka det för? Svaret är enkelt. Klubben. De som sköter den och den enighet man alltid finner och har haft med både spelare och stab.

Man välkomnade Massimiliano Allegri med spottloskar, förolämpningar och ägg och många skrev ju då att han inte var den tränaren som vi ville ha, inte den som vi drömde om, men vi måste alltid lära oss att bedöma personer efter vad de gör och uppnår och inte på hur de ser ut eller är, så nu behövs det mer än någonsin att vi alla står enade och detta även med klubben, 100 %!

Nu gäller det Sarri, samma sak här, för man bedömer inte normala personer baserat på stereotyper, om någon bär på glasögon, om man har gjort en hårtransplantation (som tränaren för Europamästarna Liverpool, om man bär på en träningsoverall eller jacka och slips, för det är ju oväsentligt, för som man säger; döm aldrig hunden efter håren…

Det som verkligen intresserar oss är att man vinner, att det är en nummer ett, en som får spelarna att växa, att man ser till att Juventus tar sig till Istanbul och helst då vinna.

Vår måttstock måste basera sig på dessa enkla faktorer, vi gillar inte fördomar och konceptet #sarriout för det är som att säga out till en ledning som förtjänar all vår respekt och beundran, gillar inte heller #allegriout för allt det han har gjort för oss och Juventus.

Det går inte att förneka att Guardiola hade varit den mest uppskattade profilen men kanske var förväntningarna för högt ställda, men vem vet, kanske kommer Sarri att överraska oss alla, kanske inte, men friskt vågat hälften vunnet!

Men sist vi vann Champions så gjorde vi det med en tränare från Toscana, som tränat Napoli innan Juve, som alltid bar på en träningsoverall, som rökte på plan…så alla (eller nästan) förutsättningarna finns där…och som man säger i Italien: ”hoppet är den fattiges bröd”….🏆😋

Fino Alla Fine!
/Lorenzo


GILLAR DU DESSA ARTIKLAR? STÖD DÅ VÅR VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! VI HAR NU UTÖKAT VÅRT SORTIMENT MED BÅDE PIKÉTRÖJA OCH KEPS MED EN BRODERAD LOGG!

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0