Dagens Juvenews, lördagen den 15 juni 2019

PÅ LÖPSEDLARNA:

SARRI

SARRI
Det finns en överenskommelse med Chelsea
Juve 2022
CR7 vill ha James


INGET OM JUVE…

SARRIS JUVE
Igår möte i Milano mellan Paratici och Ramadani, tränarens agent, för att definiera kontraktet och strategierna på marknaden. Projektet förutser förstärkningar i varje avdelning. På mittfältet ett race för tre mellan Pogba, Milinkovic-Savic och Rabiot. Zaniolo och Chiesa är målen. Icardi ett hett spår för anfallet.

INGET OM JUVE…


ÖVRIGA NYHETER:

* Gazzetta dello Sport: ”Sarri-Juve, vi är där, överenskommelse med Chelsea, nära att bli officiellt. Tränaren kommer till Turin nästa vecka.”

* Gazzetta dello Sport: ”Redo ett treårskontrakt för Sarri, så fort man har underskriften så kommer Juves spelarmarknad att accelerera. Men den principiella investeringen kommer man att göra på mittfältet; Pogba, Milinkovic eller Rabiot.”

* Corriere dello Sport: ”Sarriball, det finns en bonus Champions.”

* Frankrike, L’Equipe: ”En ledare för Real sade att det är ok med 20 miljoner euro om året för Neymar och Mbappè men inte för Pogba, för det är inte en världsstjärna.”

* Gazzetta dello Sport: ”Inter vill inte rea ut Icardi, man vill ha minst 70 miljoner euro för honom, cash eller Dybala. Juventus funderar på ett byte med Cuadrado plus pengar.”

* Corriere dello Sport: ”Bentancur 2024: underskriften är rik. Juve har premierat Rodrigos förbättringar. Lönen i stort sett fördubblad, kommer att tjäna 2,5 miljoner euro om året.”

* Corriere di Torino: ”Rabiot, vägen till Juve är rak men optionerna är fyra: Milinkovic-Savic och Pogba har sagt ja men priset är mycket högt. Ndombele är det fjärde namnet och han är Paraticis ögonsten.”

* Gazzetta dello Sport: ”Manolas, byte med Higuian: det behövs mer tid. Och nu dyker Napoli upp för greken som kostar 36 miljoner euro men även Milan. Higuians agenter har lagt upp en taktisk ”catenaccio”.”


GILLAR DU ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON? STÖD DÅ VÅR VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! VI HAR NU UTÖKAT VÅRT SORTIMENT MED BÅDE PIKÉTRÖJA OCH KEPS MED EN BRODERAD LOGG!

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


Bonansea jublar efter sitt mål mot Australien

* Juventus Sverige: VM för damer i Frankrike, Italien har hitintills gjort sju mål och alla gjorda av Juventus Women!” 👏❤🦓👄

* Alessandro Del Piero till damlaget: ”Bravissime ragazze. Framåt så här!”

* Oscar Damiani, agent: ”Sarri? Juve har haft en stor intuition. Rabiot? Han har redan skrivit på för ett annat lag. Pogba för dyr för Juve.”

* Stefano De Grandis, journalist SKY: ”Sarri behöver lite tid och Conte kan då passa på att utnyttja det.”

* Moise Kean: ”Enade för att vinna EM. Att ha varit den förste född 2000 som gjort mål i Serie A gör mig stolt.”

* Ronaldo: ”En oförglömlig säsong, nu är jag redo för nya erövringar med Juve och Portugal.”

* Gene Gnocchi, underhållare på TV: ”Sarri-Juve? Det intrigerar mig verkligen att se honom utan träningsoverall.”

* Enzo Bucchioni, journalist: ”Higuian kommer aldrig att acceptera att gå till Roma. Den som påstår att Sarri är en fundamentalistisk är ute och reser.”

* Domenico Di Carlo, tränare: ”Sarri-Juventus? Bianconeri väljer alltid rätt.”

* Neapels borgmästare, De Magistris: ”Sarri till Juve är som att ha råkat ut för en gastrit. Men att slå honom och Higuain vore en ren orgasm.” 😱

* Lothar Matthäus: ”James Rodriguez sade till mig att Cristiano Ronaldo ville ha honom i Juventus. Det är en spelare som kan servera bollar till Ronaldo på ett briljant sett. Tillsammans så kan de göra stora saker.”

* Andrea Barzagli: ”Paratici har förändrat mitt liv. Det var roligare med Allegri än med Conte.”

* Sampdoria, Audero: ”Juve? Fönstret står öppet men nu tänker jag bara på U21.”

* Higuains bror och agent: ”Gonzalo till Italien? I så fall bara till Juve och ingen annan.”

* Stefano Borghi, journalist: ”Juventus är en referenspunkt för alla de andra lagen och man fortsätter med sin starka utveckling hela tiden, men de andra lagen måste förbättra sig innan det är försent”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Michael Laudrup från Frederiksberg, Danmark

* Michael Laudrup som fyller 55 år. Debuterade den 21.08.1985 i Perugia-Juventus 0–0 (Coppa Italia). Med Juve 4 säsonger, 151 matcher och 35 mål.

* Giuseppe Damiani som fyller 69 år. Debuterade den 28.08.1974 i Juventus-Varese 4–0 (Coppa Italia). Med Juve 2 säsonger, 70 matcher och 24 mål.


Gian Piero Gasperini, 61 år från Grugliasco, började sin karriär som fotbollsspelare i Juventus alla ungdomslag för att sedan ta en plats i A laget 1976. Tränare för Juventus Primavera 1994–2003 och med dem så vann han Torneo di Viareggio 2003.

* 1977 så debuterade både Giancarlo Alessandrelli och Gian Piero Gasperini i Juve.

* 1949 så blev Jesse Carver ny tränare för Juventus.

* 1955 så kommunicerar Juve överraskande nog att Barcelonas tränare, Sandro Puppo, kommer att träna bianconeri nästa säsong.


Fino Alla Fine!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *