Dagens Juvenews, tisdagen den 11 juni 2019

PÅ LÖPSEDLARNA:

Bänken, Sarri ett steg från att få fri väg av Chelsea
RONALDO KALLAR PÅ DE LIGT TILL JUVE
Förslaget till stjärnan i Ajax: ”Kom till oss?”
Och se upp för Marquinhos

Damerna boom på TV. Bonansea en stjärna värd 40 000 euro om året.

James till Napoli och Juve svar på det är Pogba
Framtiden inom fotbollen
Lega A bojkottar Super Champions
Alla mot Agnellis förslag. De stora Milan, Inter, Roma och Fiorentina avstod.
Damlandslaget drottningar på TV: 3 miljoner såg dem debutera mot Australien

SARRI, JAG TAR DEM MED MIG

I väntan på att det ska bli officiellt om den nye tränaren så försöker CR7 efter triumfen i Nations League att locka till sig andra spelare och bad De Ligt efter matchen att komma till honom i Juve. Och nu är han redo att även göra en inbjudan för vännen Marcelo.

ALLA EMOT VAR


ÖVRIGA NYHETER:

Aktieägaren i Chelsea, Hasan Nagoor, har via Instagram skrivit en hälsning till Sarri.

* Gazzetta dello Sport: ”Fri väg av Chelsea. Sarri förbereder vändningen: han vill förhäxa Juve. Han vill försöka övervinna fansens skepsis med sitt sätt att spela. Det blir officiellt på torsdag.”

* Gazzetta dello Sport: ”De Ligt förblir plan A, för han vore perfekt ihop med både Chiellini som Bonucci. Men Juve följer även andra spår: Manolas och Benatias förmodade återkomst.”

* La Repubblica: ”Bytet Icardi-Dybala: Joya har ingen som helt vilja att lämna Turin.”

* Libero: ”Icardi fryser bytet med Dybala: nej till Juve. Men inte ens Conte vill se honom längre.”

* Corriere dello Sport: ”Juves strategi för att komma åt Milinkovic-Savic. Ankomsten av Emerson och Hysaj och att man då samtidigt offrar Cancelo eller Alex Sandro. Sen en attack för mittfältaren i Lazio eller Pogba.”

* Corriere dello Sport: ”Hela Serie A röstar mot Super Champions, det är bara Juventus som är för det.”


GILLAR DU ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON? STÖD DÅ VÅR VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! VI HAR NU UTÖKAT VÅRT SORTIMENT MED BÅDE PIKÉTRÖJA OCH KEPS MED EN BRODERAD LOGG!

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤


* Leonardo Bonucci: ”Jag har ett förhållande med Chiellini baserat på vänskap och uppskattning. Pjanic? Han är vårt fyrtorn, han gör att hela laget snurrar.”

* Miralem Pjanic: ”I Juve bara säkerheter. Man kommer att välja en stor tränare.”

* Moreno Torricelli, legend: ”Bytet Icardi-Dybala är inte genomförbar. Stile Juve är att vinna och Sarri vet hur man gör det.”

* Biasin, journalist (interista): ”Sarri vill ha Icardi. Inter och Juve har i tankarna århundrades byte.”

* Hysajs agent, Mario Giuffredi: ”Till Juve med Sarri? Varför inte? Stunden är inne för att han skaffar mer erfarenhet utan att förringa Napoli och att han här inte har vunnit något.”

* Gigi Maifredi: ”Sarri som mig? Nej, klubben är annorlunda idag och kommer att roa sig med honom. Icardi vore en stor stöt.”

* Maurizio Pistocchi, journalist: ”Sarri som Sacchi 1987. Om fansen till Juventus bara har lite tålamod så kommer han att skriva historia för bianconeri.”

* Furio Zara, journalist: ”Dybalas cykel i Juve är slut.”

* Antonio Cabrini, legend: ”Dybala? Jag behåller honom och i stället försöker få honom på fötter igen och låta honom bli en av de viktigaste kuggarna i detta Juve.”

* Francesco Rocchi, journalist RAI: ”Ett möjligt byte Perin-Reina. Dybala är inte övertygad om Inter och Juve föreslår Cuadrado-Higuian i byte med Icardi.”

* Paolo Condò, journalist: ”CR7 ville ha Ancelotti i Juve men tränaren vill inte lämna Napoli.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Emiliano Moretti här i matchen mot Genoa

* Emiliano Moretti som fyller 38 år. Debuterade den 25.08.2002 i Juventus-Parma 2–1 (Supercoppa Italiana). 1 säsong med 15 matcher med Juve.

* Lorenzo Ariaudo som fyller hela 30 år! Debuterade den 26.08.2008 i Artmedia-Juventus 1–1 (kval Champions League). 3 säsonger och 6 matcher med Juve.

* Quasim Bouy som fyller 26 år. Debuterade den 18.12.2013 i Juventus-Avellino 3–0 (Coppa Italia). 4 säsonger men bara 1 match med Juve.


* 1995 så spelade Alessandro Orlando sin sista match för Juve.

* 1983 så gjorde Giuseppe Galderisi sitt sista mål för Juve.

* 1989 så gjorde Renato Buso sitt sista mål för Juve.

* 1933 så blev Juventus matematiskt Campione d’Italia (5:e Scudetton)

* 1995 så vann Juventus Coppa Italia för den 9:e gången.


Fino Alla Fine!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0