Dagens Juvenews, måndagen den 10 juni 2019

PÅ LÖPSEDLARNA:

Bänken och marknaden
Sarri-Juve, ett okej kan komma idag
Man gör sig framåt för Emerson
CR7 kungen i Nations

Effekten Conte
Redan 12 tusen abonnemang

SARRI I TURIN, VI ÄR DÄR
Och CR7 erövrade Nations League
Exklusiv intervju

Ancelotti 60 minuter
”JUVE HAR SIKTAT IN SIG”

SARRI SHOPPING REAL
Tränaren förbereder sina resväskor: mellan onsdag och torsdag så annonserar Juve ut det hela, ett Juve som är mycket uppmärksamma om vad som sker i Madrid där Florentino Perez måste göra kassa.


ÖVRIGA NYHETER:

Andrea Barzagli gratulerar Pirlo efter hans frisparksmål mot Napoli (3-0) (2013)

* Corriere di Torino: ”Två heta namn för posten som Sarris vice; ”Andrea Barzagli och Andrea Pirlo.”

* Corriere dello Sport: ”Sarri-Juve, dagen är idag”

* Il Giornale: ”För någon så består tanken om Guardiola i Juve, om det sen blir så, bara applåder åt de som skött om bluffen om Sarri.”

* Sportmediaset: ”Inter har erbjudit byte Perisic-Cancelo: Juventus säger nej. Inga byten mellan de båda klubbarna har ännu inte blivit av.”

* Gazzetta dello Sport: ”Alla som tokiga i Demiral, Juve har den nye Barzagli. Juventus har redan blockerat den unge försvararen. Och med den nye tränaren så kan han explodera bakom paret Bonucci-Chiellini.”

* Corriere dello Sport: ”Pogba har redan sagt ja till att återvända till Turin. Juve kan inte tillåta sig galenskaper utan att sälja, Cancelo och Douglas Costa bland de som man kan offra.”

* La Repubblica: ”Räkningarna som inte stämmer in i affären med Ronaldo. Budgeten positiv med intäkter som på bara ett år ökat med 14 miljoner men negativt när det gäller antalet mål av CR7 och för Juve. Bara med Matri och Vucinic var det sämre.”

* Gazzetta dello Sport: ”Juve menar allvar med Emerson Palmieri.”


GILLAR DU NYHETERNA? BESTÄLL DIN TRÖJOR REDAN IDAG! VI HAR NU UTÖKAT VÅRT SORTIMENT MED BÅDE PIKÉTRÖJA OCH KEPS MED EN BRODERAD LOGG!

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen och samtidigt stöder verksamheten här på sidan.❤

 


* Ciro Venerato, journalist RAI: ”Sarri den nye tränaren för Juventus. Kommer att skriva på ett treårskontrakt på 6,5 miljoner euro om året. På torsdag eller fredag så blir det officiellt.”

* Stefano Cecchi, journalist: ”Vad gör fansen till Juve om Sarri bjuder på skådespel men inte vinner?”

* Jolanda De Rienzo, journalist: ”Guardiola förblir Juventus första val.”

* Antonello Cuccureddu, legend: ”Kanske är det så att Juventus fortfarande väntar på Guardiola.”

* Juventus Sverige: ”Pjanic och Bosnien tränar på Vinovo inför matchen på Allianz Stadium mot Italien.”

* De Ligt: ”Ronaldo efter matchen bad mig om att komma till Juve, jag blev först helt chockad.”

* Momo Sissoko: ”Med Sarri så är Juve redo att vinna Champions.”

* Mihajlovic: ”Jag var ett steg från att gå till Roma. Förrädare? Alla har sökt mig, från Juve till Napoli men aldrig Lazio.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Antonio Giraudo, Carlo Ancelotti och Luciano Moggi

* Carlo Ancelotti som fyller hela 60 år. Tränare för Juventus under 114 matcher. 63 vunna, 33 oavgjorda och 18 förluster. Med honom vi rodret 185 gjorda mål och 101 insläppta.

* David Platt som fyller 53 år. Debuterade den 27.08.1992 i Juventus-Fidelis Andria 4–0 (Coppa Italia). 1 säsong, 28 matcher och 4 mål med Juve. Hans smeknamn i Italien var Macdonald.


* 1915 så grundades tidskriften Hurrà Juventus.

* 2007 så spelade följande spelare sin sista match för Juve; Federico Balzaretti, Raffaele Bianco, Emilov Bojinov, Giuliano Giannichedda, Antonio Mirante, Felice Piccolo och Dario Venitucci.

* 2007 så stod Raffaele Bianco för sitt första och enda mål för Juve.

* 2007 så satte Juventus krokben för Contes Arezzo genom att förlora mot La Spezia på Olimpico med 2–3 i en match som för Juve var betydelselös och som då innebar att Conte fick se sitt Arezzo bli nedflyttade till Serie C trots att man vann mot Treviso.

* 1961 så debuterade legenden Giampiero Boniperti i Juve.


Fino Alla Fine!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0