Dagens Juvenews, söndagen den 9 juni 2019

PÅ LÖPSEDLARNA:

Juve redo att tillkännage ut det
Higuain låser upp Sarris ankomst
Och CR7 spelar om Nations

Ronaldo utmanar det unga Holland: Portugal, nu Naitons
Även i Aten så dominerar Italien och vinner med 3-0
HERRE PÅ TÄPPAN
Euro 2020, tredje segern i rad: Barella, Insigne och Bonucci stod för målen men Mancini kräver mer än så: ”Jag ville att vi gjorde minst 4”
På onsdag möter man Bosnien

YES, JU CAN
Nya bekräftelser från England. Chelsea har accepterat att frige Sarri som nu kan skriva under för Juve.
Paraticis mission för Turkiet-Frankrike: Demiral och Pogba studerades på nära håll.

SARRI
Det är klart, Chelsea har släppt honom


ÖVRIGA NYHETER:

Merih Demiral, 21 år från Karamürsel, Turkiet, spelar i Sassuolo

* Gazzetta dello Sport: ”Paratici i Turkiet för Demiral. Sportdirektören fick bekräftelsen att försvararen är redo för ett lag som Juve. Ögonen på Pogba, hans återkomst går genom Raiola.”

* Corriere dello Sport: ”Icardi-Juve, det blir inte av om Dybala inte accepterar ett flytt till Milano. Man gillar Kean men enligt Inter så har Juve fullständigt tappat kontrollen om honom; har bara ett års kontrakt.”

* Il Giornale: ”Käre Guardiola, vad menar du med att man inte busvisslar? Det behövdes en spanjor utsvulten av narcissism för att berätta att engelsmännen är mer benägna för en kloroformerad support.” 😜

* Corriere Fiorentino: ”Chiesa överraskad av Commissos senaste utspel. Federicos agenter är besvärade. Nu riskerar man en armbrytning.”

* Corriere della Sera: ”Federico är Sarris första val.”

* Gazzetta dello Sport: ”Sarri-Juve, ett OK redan i morgon kan nås tack vare Pipita: en rabatt på 9 miljoner euro på lånet för anfallaren kan göra saken lättare.”

* Corriere di Torino: ”Alla vägar bär till Maurizio Sarri.”

* Corriere di Torino: ”Barzagli kommer att ingå i Sarris stab.”

* Corriere di Torino: ”Än en gång Dybala horror show. Hans negativa säsong i Juve fortsätter i Argentina: busvisslingar och kritik för honom. Han förblir en av de man kan offra om det behövs men är inte längre värd mer än 100 miljoner euro.”


GILLAR DU NYHETERNA? STÖD DÅ VERKSAMHETEN HÄR PÅ SIDAN OCH BESTÄLL DIN TRÖJA REDAN IDAG!

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen.❤

 


FAKE NEWS!

* Juventus Sverige: ”Igår cirkulerade det ett rykte på det sociala nätverket och vissa sidor med foto och allt med en tifoso Juve som frågade Sarri utanför en restaurang i Pistoia om han kommer till Juve och fick då till svar: ”Jag kommer till Juve om Chelsea släpper mig, på måndag så vet vi.” Om ni läst detta någonstans så vet ni nu att det bara var påhittad…som så mycket annat.”

* Napoli, Jorginho: ”Sarri till Juve? Det är ett hans val, vi får väl se om det blir av…”

* Giovanni Scotto, journalist: ”Icardi vill inte lämna Inter om inte bara för Juve. Bianconeri söker en viktig anfallare.”

* Paolo Paganini, journalist RAI Sport: ”Denna veckan som kommer får oss att reflektera över framtiden. Det verkar som om det är mycket oroligt hemma hos City.”

* Alessio Secco, f.d. sportdirektör Juve: ”Sarris kandidatur är stark. Hans säsong i Chelsea uppfyllde förväntningarna man hade på honom men i Italien så gillar man allt det som är utländskt.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Ingen speciell…


Kurt Hamrin när han spelade för Fiorentina

* 1957 så spelade svensken Kurt Hamrin sin sista match för Juve.

* 1981 så spelade legenden Antonello Cuccureddu sin sista match för Juve.


Fino Alla Fine!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0