Dagens Juvenews, lördagen den 8 juni 2019

PÅ LÖPSEDLARNA:

Inget om Juve…

PALMIERI MED SARRI
Juve insisterar: vil ha Italo/brasilianaren i Chelsea
För tränaren nytt möte idag med ledningen: nu saknas det lite

GUARDIOLA: SARRI; JAG TAR CANCELO FRÅN DIG
Ramadani och Granovskaja i Monte Carlo för att avgöra detaljerna för Maurizios farväl till Chelsea. Pep förklarar i Citys TV: ”Det finns inte en bättre plats för att träna än här”. Och nu siktar han på den portugisiske försvararen i Juve.

Marknaden
Inter söker efter köpare för Maurito
Under tiden säger Wanda: ”Jag är redo att ställa mig åt sidan”
Icardi vill inte ha Roma
Milan, vilket erbjudande åt Tare
Juve: Higuain för Zaniolo


ÖVRIGA NYHETER:

Nicolò Zaniolo, 19 år från Massa…uno di noi!

* La Repubblica: ”Paratici träffade igår agenten till Zaniolo, Vigorelli. Man förhandlar med byte av spelare: Cuadrado, Perin eller Higuain. Alternativet är annars 40 miljoner euro cash.”

* Gazzetta dello Sport: ”Inter frestar Dybala: ”Här kommer du att bli en stjärna”. Man måste jobba på det, för Dybalas tvekan är det som just nu är det största hindret med ett byte med Icardi.”

* Libero: ”Commisso är redan en verklig tifoso till Fiorentina: ”Chiesa? Mina avsikter är att behålla Federico minst ett år till. Man har försäkrat mig att det inte finns några som helst förhandlingar med Juve.”

* Corriere dello Sport: ”Benatia känner nostalgi för Juve och vill återvända.”

* Gazzetta dello Sport: ”Juve-Sarri. Ingen utveckling av det hela under detta veckoslut.”

* Corriere dello Sport: ”Emerson Palmieri, Paratici insisterar: det är en av Sarris favoriter tillsammans med Hysaj. Agnelli har valt att ta tid på sig efter Allegri: Sarri, Abramovich har släppt honom.”

* Gazzetta dello Sport: ”Pogba, nostalgi för Juve. Det vore en affär på över 100 miljoner euro för att återskapa samma effekt som för CR7. Juve studerar möjliga byten: Sandro, Costa eller Dybala.”

* Corriere dello Sport: ”City pressar på för Cancelo. Juventus tar tid på sig för att bestämma.”

* Sky Sport: ”Maurizio Sarri har officiellt bett Andrea Barzagli att ingå i hans stab.”

* Il Giornale: ”Icardi väntar på…Dzeko. Hypotesen Icardi-Dybala lever än.”

* Corriere di Torino: ”Raiolas spel, den avstängde agenten jobbar för att bestämma framtiden för De Ligt och Pogba. Redo en förlängning för Kean.”

* Gazzetta dello Sport: ”Förlängning Kean, den tekniska aspekten är essentiell.”

* Calcio & Finanza: ”Veckan som gått gav Juventus en rejäl höjning på börsen; + 2,84 %.”


GILLAR DU NYHETERNA? STÖD DÅ VERKSAMHETEN HÄR PÅ SIDAN OCH BESTÄLL DIN TRÖJA REDAN IDAG!

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen.❤

 


SARRIOLA!

* Maurizio Crosetti, journalist: ”Om Sarri kommer till Juve så blir det en härlig kortslutning…och det är detta som gör det hela så intrigant!”

* Cristiano Ronaldo: ”Det är för mig en ära att bära på landslagets tröja, det ger mig annorlunda känslor jämfört med när jag spelar med min klubb.”

* Jeda Capucho Neves, f.d. Cagliari: ”Sarri är en av de bästa tränarna i världen men måste lära sig att sköta om en stor grupp och spelare som Ronaldo.”

* Gianluca Di Marzio, journalist: ”Juventus-Sarri, måndagen kan bli rätt dag.”

* Fiorentina, Commisso: ”Jag vill inte att Chiesa ska bli mitt ”Baggio”. Vi vill behålla honom. Han ligger redan i förhandlingar med Juve? Det har jag läst om i tidningen för ingen här har sagt något om det.”

* Capuano, journalist: ”Mellan lördag och söndag så är det förutsett ett möte mellan Marina Granovskaja och Ramadani.”

* Giampiero Mughini, journalist och kändis (juventino): ”Wanda Nara har förstört värdet för Icardi. Den ende som är italienare i Inter är massören.”  😂


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

* Tiziano Ascagni som fyller 65 år. Debuterade den 16.05.1973 i Juventus-Reggiana 1–1 (Coppa Italia). 1 säsong och 1 match med Juve.


30 på plan

* Virgino Rosetta blev ny tränare för Juventus.

* 1976 så ersattes tränaren Carlo Parola som fick problem med hälsan med Romolo Bizzotto.

* 2012 så meddelade Juventus att man INTE kommer att ha några stjärnor på sin tröja nästa säsong och ersätter de i stället med texten: ”30 sul campo”.


Fino Alla Fine!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *