Dagens Juvenews, fredagen den 7 juni 2019

PÅ LÖPSEDLARNA:

Från och med idag så kan ägaren till Chelsea lossa upp allt
JUVE, SARRI IN CANCELO UT
Abramovich är redo att släppa tränaren. Portugisen på väg till City.

Inget om Juve…

Fiorentina, Della Valle lämnar efter 17 år
Den nye ägaren lovar stora drag
Commisso, Viola som en amerikansk dröm
”Chiesa? Kommer att göra allt för att behålla honom.”

VÄNDPUNKTEN JUVE
Framtiden osäker för Matuidi, Cuadrado och Mandzukic. För Cancelo så har man startat ett derby mellan de båda lagen i Manchester: bianconeri kräver 60 miljoner euro. Sarris agent redo att flyga till London för ett definitivt grön ljus.”

Tony Damascelli: ”Cobolli Gigli kan inte ge lektioner åt Sarri”


ÖVRIGA NYHETER:

João Pedro Cavaco Cancelo, 25 år från Barreiro, Portugal

* Gazzetta dello Sport: ”Cancelo på väg till City, man har värderar yttern till 50 miljoner men Juve vill ha minst 60. Hysaj eller Trippier på kanten. Den stora stöten kommer att bli på mittfältet: Pogba före alla andra.”

* La Stampa: ”Benatias återkomst. Hypotesen är välunderbyggd eftersom det redan funnits kontakter och försvararen har gett sitt ja för att lämna AlDuhail.”

* Sportmediaset: ”Cancelo-City. Till Juve 50 miljoner euro. Affären bara med pengar och inga andra spelare som mellanskillnad.”

* Sportitalia: ”Under natten ett blixtbesök av Giuseppe Riso på Paraticis hotell: Juve förhandlar om Stefano Sensi?”

* Corriere dello Sport: ”Cuadrado, Mandzukic och Douglas Costa riskerar alla att bli sålda. Dybala och Higuian är två helt olika situationer. Paulo vill stanna och Sarri hade varit lycklig om han får lansera honom igen. Higuians situation att värdera.”

* Corriere dello Sport: ”Sarri det enda namnet för Juves bänk.”

* Gazzetta dello Sport: ”Idag är det dag som Chelsea släpper Sarri fri så han kan påbörja sitt andra italienska liv. Allt är redan avklarat med Juve.”

* Corriere di Torino: ”Sarri med Juve är som en pizza med ananas…”


GILLAR DU NYHETERNA? STÖD DÅ VERKSAMHETEN HÄR PÅ SIDAN OCH BESTÄLL DIN TRÖJA REDAN IDAG!

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen.❤

 

 


Luca Momblano i TV studion

* Luca Momblano: ”Guardiola har sagt ifrån till City att han vill lämna. Citys tränare har bett på ett officiellt sätt att få lämna Manchester oavsett vad UEFA bestämmer sig vad för slags straff man tänker ge City och det ser ut som om man inte fann något motstånd från klubbens sida.”

* Juventus Sverige: ”CAS annonserade igår att det är riktigt att City redan lämnat in en överklagan för att slippa bli undersökta och uteslutna från spel i Champions 2019/20. Så ledningen för City (och Guardiola) vet redan vilket straff det blir även om man inte på ett officiellt sätt uttalat sig om domen.”

* Massimo Pavan, journalist: ”Idag är det svårt att säga vad som händer med tränarfrågan men det nya Juve kommer att bli mycket starkt.”

Fiorentinas nye ägare Commisso presenterar sig så här men som ung hejade han på bianconeri och det ända tills helt nyligen….vad gör man inte för att få andra på sin sida…

* Diego della Valle: ”Chiesa måste stanna kvar i Fiorentina. Rocco Commisso vet att han inte kan presentera sig i Florens utan honom.”

* Giaccherinis agent, Valcareggi: ”Hur kan Chiesa säga nej till Juve? Man kan inte leva på grämelser. Bara en man lyckades med att säga nej till Bianconeri och det var Giancarlo Antognoni.”

* Josè Altafini, f.d. bianconero: ”Juve? Vem som än kommer för att träna dem tar en stor risk.”

* Neapel, Raffaele Auriemma, journalist: ”Är ni säkra på att Sarri kommer att gå till Juve? Säkra på att Guardiola stannar kvar i City?”

* Andrea Agnelli under mötet med ECA: ”Vi har en kollektiv vision och vill finna lösningar som gör gott för den europeiska fotbollen. Jag är besviken på de olika fotbollsförbunden som vill införa ett slags beskydd där alla bara tänker på sig själva och egna intressen.”

* Ceferin till Agnelli: ”Låt oss träffas för att byta åsikter.”

* Romeo Agresti, journalist: ”Juventus intresserade av Destiny Udogie (2000) från Hellas Verona.”

* Officiellt, Paolo Montero ny tränare för Sambenedettese. 👏


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

* Danilo Luca Fusi fyller idag 56 år. Debuterade den 31.08.1994 i Juventus-Chievo 0-0 (Coppa Italia). 2 säsonger och 24 matcher som försvarare i Juve.


Juventus-Parma Coppa Italia

* 1995 så spelade Lorenzo Squizzi sin sista match med Juve.

* 1995 så vann  Juventus den första av de två finalerna i Coppa Italia genom att slå Parma hemma på Delle Alpi med 1-0, mål av Porrini i den 10:e minuten.


Fino Alla Fine!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0