Dagens Juvenews, söndagen den 2 juni 2019

PÅ LÖPSEDLARNA:

Tränaren är i Italien. Underskriften närmar sig
SARRI TILL JUVE
Man kan från och med idag
Chelsea redo att frige honom

SARRI SER JUVE
Tränaren tillbaka i Italien, mötet med Paratici kan hållas idag
Ramadani i London för att definiera avslutningen på förhållandet med Chelsea
Guardiola och börsen
Någon måste betala

SARRI OCH CONTE REDAN I RINGEN
Juve redo att avsluta för tränaren från Chelsea: snart underskrift, sen en marknad på en hög nivå för att svara på Inter: att Conte gick till Inter gör duellen ännu mer levande


ÖVRIGA NYHETER:

* Corriere dello Sport: ”Fallet. Fotboll & Finans. Röster om Pep? Och Juves aktie har nu nått gränsen. Vem som förlorar och vem som tjänar på det: så påverkar fotbollen på börsen men någon måste betala.”

* Corriere dello Sport: ”Cancelo-Alex Sandro är inte längre osäljbara. Sarri vill ha Emerson Palmieri och Trippier. Även Napoli har yttern i Tottenham på siktet.”

* La Repubblica: ”För Sarri är det fråga om timmar innan han skriver på för Juve men inom finansvärlden finns hypotesen Guardiola kvar:”

* Gazzetta dello Sport: ”Juve, Maurizio kommer, ett ja närmare än någonsin.”

* Gazzetta dello Sport: ”Conte vill ha Dybala och genast göra sig av med den obekväme Icardi, men Dybala som nu när inte Allegri finns kvar vil stanna kvar i Turin för att ännu vinna med Juve.”

* Corriere dello Sport: ”PSG erbjuder Juve 140 miljoner euro för Ronaldo som då kommer att få 50 miljoner euro om året i lön.”


STÖD VERKSAMHETEN HÄR PÅ SIDAN!
BESTÄLL DIN TRÖJA REDAN IDAG!

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen.❤

 

 


Maurizio Pistocchi, journalist TV kommentator, 63 år från Cesena, en av Italiens mest kända antijuve…

* Maurizio Pistocchi, journalist (antijuve): ”Med Sarri eller Guardiola så kommer cirkusen även till Turin.”

* Enzo Bucchioni, journalist: ”Pochettino kan gå till City med Guardiola till Juve.”

* Fabio Capello: ”Allegri är en av de 2–3 bäste tränarna i världen om han hade vunnit Champions, istället så sitter vi här och diskuterar honom.”

* Claudia Garcia, journalist: ”Det är svårt att förhandla om Pochettino men än är inte det sista ordet sagt vad det gäller Juve.”

* Valdiserri, journalist: ”Jag vet inte om Pochettino hade accepterat Juve.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Manolo Portanova från Neapel

* Manolo Portanova fyller 19 år. Debuterade den 26.05.2019 i Sampdoria-Juventus 2-0 (Serie A). Hitintills 1 säsong och 1 match med Juve.


* 1935 så blev Juventus matematiskt Campione d’Italia (7:e Scudetton)


Vill du läsa om liknande saker här på sidan? Stöd då gärna mitt arbete med en välbehövlig donation, det hjälper mig att skaffa mer material som böcker, tidningar och tidskrifter!

 


 

Fino Alla Fine!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0