Dagens Juvenews, söndagen den 26 maj 2019

PÅ LÖPSEDLARNA:

Inget om Juve

Inget om Juve

Exklusivt
JUVE, SE UPP GÖR ZARINA

En avgörande vecka för Sarri: på onsdag finalen i Europa League, sen bestämmer sig tränaren om sin framtid med Chelsea. Marina Granovskaja har en avgörande roll, järnladyn i Abramovichs klubb.
Idag sista matchen för Allegri: utan Ronaldo


ÖVRIGA NYHETER:

Moise Bioty Kean, 19 år, född i Vercelli

* Gazzetta dello Sport: ”Kean mot förlängning av kontraktet, Juve vill det men vet samtidigt att operationen kommer att bli smärtsam, ekonomiskt sett. Perin kan lämna och De Ligt avlägsnar sig för nu finns även Manchester United med i bilden.”

* Gazzetta dello Sport: ”Sarri skrapar med hovarna. Toscanen favorit för efter-Allegri.”

* La Stampa: ”Bianconeri mellan Sarri och Inzaghi.”

* Corriere di Torino: ”Juve, Sarri i pole i väntan på den sista akten av säsongen.”

* Gazzetta dello Sport: ”Alla fansen pratar om Guardiola, men Sarri är i pole-position, han har ett kontrakt med Chelsea ända tills 2021 medan Mauricio Pochettino har skrivit på ända tills 2023.”

* La Stampa: ”Sarri i pole, Inzaghi väntar.”

* Dagospia: ”Ronaldo vill inte ha Sarri eller Higuian i Juventus. Mycket möjligt hypotesen Inzaghi.”

* Tuttosport: ”Om Milan inte klarar av att gå till Champions så kommer de att kasta sig över Romagnoli.”

* Gazzetta dello Sport: ”Sampdoria-Juventus idag kl. 18. Allegri ställer upp med ett 4-2-2 med Dybala och Kean i anfallet. Detta blir Pinsoglios absoluta debut under denna säsongen.”

* Gazzetta dello Sport: ”Allegri hälsar, 5 år med kända fraser och skämt, Juve har lärt känna alla nyanserna av en unik tränare.”


STÖD VERKSAMHETEN HÄR PÅ SIDAN!
BESTÄLL DIN TRÖJA REDAN IDAG!

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen.❤

 

 


Dino Zoff, 77 år, född i Mariano del Friuli

* Dino Zoff, legend: ”Allegri uppnådde extraordinära resultat, den enda fläcken är Champions. Dybala? Det behövs tid. Szczesny har bekräftat att han är en stor målvakt i Juve.”

* Mourinho: ”Framtiden? Jag kan inte vara emotiv över mitt val, kommer att bestämma mig när jag känner att det känns rätt.”

* Aitor Karanka, tränare: ”Mourinho? Han kommer att gå till en vinnande klubb.” 🤨

* Sassuolo, De Zerbi: ”Demiral till Juve? Nej, han stannar här med oss i Sassuolo och det är vi som bestämmer.”

* Fabrizio Bocca, journalist: ”Guardiola och Ronaldo är som djävulen och heligt vatten…”

* Bruno Longhi, journalist: ”Guardiola till Juve? Han är ingen pajas. De signaler som jag har fått ser Sarri i Juve med en liten chans även för Klopp. Juve övertygade om att redan ha Chiesa, men även Inter är det..”

* Pierpaolo Marino, journalist: ”Jag blir förvånad om det blir Sarri, vågar inte tänka mig vad som händer vid hans första förlust med Juve…”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Juan Guillermo Cuadrado Bello, född i Necoclí, Colombia.

* Juan Cuadrado som fyller 31 år. Debuterade den 30.08.2015 i Roma-Juventus 2–1 (Serie A). Hitintills 4 säsonger, 136 matcher och 14 mål med Juve.

* Luca Toni som fyller 42 år. Debuterade den 09.01.2011 i Napoli-Juventus 3–0 (Serie A). 2 säsonger, 15 matcher och 2 mål med Juve.

* Massimo Orlando som fyller 48 år. Debuterade den 12.09.1990 i Taranto-Juventus 2–1 (Coppa Italia). 1 säsong och 2 matcher med Juve.

* Paolo Siroti som fyller 49 år. Debuterade den 03.09.1988 i Verona-Juventus 2–2 (Coppa Italia). 3 säsonger, men bara 1 match med Juve.

* 1991 så spelade Thomas Hassler sin sista match med Juve liksom Nicolò Napoli.

* 2006 så utnämndes Gianluca Pessotto som ny Team Manager för Juventus.

* 2007 så sade Didier Deschamps upp sig som tränare omedelbart efter Juventus-Mantova.


Vill du läsa om liknande saker här på sidan? Stöd då gärna mitt arbete med en välbehövlig donation, det hjälper mig att skaffa mer material som böcker, tidningar och tidskrifter!

 


 

Fino Alla Fine!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *