ALLA SÄGER JU SARRI….MEN

Maurizio Sarri

Alla säger ju Sarri och det verkar vara den före detta tränaren för Napoli, idag i Chelsea, som är den första kandidaten för Juves tränarbänk.

Alla tidningar skriver ju det (nästan alla) och pekar på tränaren från Toscana som Juventus första option mellan möten i London, medlare och olika röster, som ser den före detta fienden till Juventus, som den principiella optionen för Juves tränarbänk.

Från Turin inte ett ljud, tyst som i graven och alla kandidater är ju idag i stort sett upptagna med finaler och annat och det vore farligt att redan nu kontakta dem, sen så har ju bland annat Sarri kvar några år på sitt kontrakt med Blues och det skulle då kosta bianconeri minst 5 miljoner euro (sant eller osant) för att Chelsea skulle släppa honom (vilket inte är så säkert då de först vill se hur det går med deras final i Europa League).

Det verkar som om man gillar honom även om det finns någon i klubben som inte gör det och ännu mindre fansen, som föredrar andra, främst då Pep men som kostar, för mig alltför mycket bara för en tränare, pengar som man i stället kan använda till nya starka spelare.

Men Sarri förblir än så länge den enklaste hypotesen men inte den ende, för man måste också ta hänsyn till att det finns en viss möjlighet för Simone Inzaghi (inte mig emot), mindre för Pochettino (som ju har en hög klausul på ca 35 miljoner euro). Sen finns ju det de som sätter sina sista slantar på Guardiola men se upp… ledningen för bianconeri kan till slut överraska oss alla och gå på ett namn som vi ännu inte har diskuterat om.

Än en gång, den som lever får se…

Fino Alla Fine!
/Lorenzo

BESTÄLL DIN TRÖJA REDAN IDAG!

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen.❤

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0