EN PRATSTUND MED PAULO DYBALA!

“Jag tror att detta inte var en säsong som de andra men som grupp uppnådde vi många mål”

Paulo Dybala hade en pratstund med några journalister tidigare idag.

Paulo, kommer du att försöka göra många mål även nästa säsong med den här tröjan för din bror sade ju något som får en att tro att du vill lämna?

”Min bror talade för sig. Jag har pratat med Fabio (Paratici) och han vet hur jag tänker och vad jag vill göra nästa år, det vill säga fortsätta med Juventus. Sen vet man att det inte beror på mig men Juve måste göra sina val och göra sitt lag även med en ny tränare. Men de vet att jag vill stanna kvar.”

Vilken tränare väntar du dig?

”Klubben vet inte det än. Inte ens de vet det men hoppas på att det kommer en stor tränare för att hjälpa oss att vinna allt som går att vinna.”

På vilket sätt hälsade du Allegri?

“Som alla de andra. De sista dagarna så har vi tackat honom för allt det han har gjort för oss och för mig. För det har varit den ende tränaren som jag har haft här. Vi är alla mycket tacksamma för det han har gjort och vi önskar alla honom allt gott i framtiden.”

Så du säger att du inte kommer att gå till Inter?

“Jag hyser en mycket stor respekt för den här tröjan och för våra fans och pratar bara om Juventus och inte om andra lag för annars så vore det en avsaknad av respekt.”

Vad begär du av en ny tränare, vilket slags förhållande vill du ha alla dagar med den nye tränaren?

“Det viktigaste är att vinna. Det säger ju klubben och alla kamraterna och sen vill ju alla fansen se en härlig fotboll. Den moderna fotbollen spelar man genom att spela en härlig sådan. Det finns många tränare som vet hur man gör. Sen är det ju upp till klubben att välja sin tränare och det är inte min uppgift.”

Vad har det inneburit att ha spelat ihop med Cristiano Ronaldo, både taktisk och på ett humant sätt?

“En underbar erfarenhet. Jag har den stora förmånen att spela ihop med de två viktigaste fenomenen i fotbollens historia och ibland är det svårt att finna de rätta orden för att beskriva det.”

Hur mycket vilja har du att vinna med Argentina?

“Mycket. Hela gruppen har en enorm vilja och en titel för oss och för folket i Argentina är mycket viktigt. Man lever fotbollen med en stor entusiasm och vi hoppas på att göra en mycket härlig och viktig Coppa America med förhoppningar om att vinna den.”

Paulo Dybala, uno di noi!
❤🦓👏

Fino Alla Fine!

/Lorenzo

BESTÄLL DIN TRÖJA REDAN IDAG!

Den perfekta gåvan för dig själv, dina käraste, dina vänner och alla vänner som du bryr dig om! Visa hela världen vilket lag du älskar och är för evigt trogen.❤

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0