Dagens Juvenews, söndagen den 12 maj 2019

PÅ LÖPSEDLARNA:

Ikväll med blicken på framtiden
Allegri bekräftar sig
”Sen 6 månader så vet jag vad det nya Juve behöver”
Och kan ställa till besvär för Roma
Tränaren: ”Kommer att träffa Agnelli under veckan”
Det blåser en bister vind hemma hos giallorossi mellan risken att åka ur Europa och rebus om tränaren.

MAXS VERSION
”Med Agnelli ett utmärkt förhållande, jag har klara idéer om Juve sen sex månader”
Bakgrunden: de viktigaste tekniska garantierna i kontraktet

 

REVOLUTION ALLEGRI

Max bekräftar personligen sig själva och tänker på ett mycket annorlunda Juve: ”Jag har sagt till Agnelli att jag stannar. Sen sex månader tillbaka så har jag i mitt huvud vad som behövs i Juve.”
Dybala och Douglas Costa på toppen av listan på de som ska säljas. Ikväll en stor match mot Roma.

JUVE I ROM
Allegri: ”Kommer snart att träffa Agnelli”


ÖVRIGA NYHETER:

⚪⚫ @Cristiano med den nya Home #Juve 2019/20! #JuJersey

* La Stampa: ”Allegri lanserar ett kodat meddelande till ägaren av klubben: svårt att han kommer att bli tillfreds. Bollen passar nu till presidenten. Allt leder till ett farväl.”

* Gazzetta dello Sport: ”Dybala börjar om igen: han saknas sen returen mot Ajax. Sen kommer det att bli en het sommar på spelarmarknaden. Han vill gärna stanna kvar i Turin och det är inte så säkert att han lämnar: Juve anser honom vara en förmögenhet för klubben.”

* Gazzetta dello Sport: ”Roma-Juventus idag kl. 20.30. Allegri ställer upp med ett 4-3-3 med Dybala, Ronaldo och Cuadrado i anfallet. De Sciglio och Spinazzola på kanterna.”

* Corriere dello Sport: ”Om Allegri stannar: från Cancelo till Dybala och Pjanic, många stora spelare riskerar.”

* Panorama: ”Icardi vill ha Juve och det finns en överenskommelse mellan klubben och argentinaren men med Inter så vill inte affären lyfta.”

* Tyskland, BILD: ”Bayern München accederar för Dybala som är deras främsta alternativ för anfallet.”

* Tuttosport: ”Paratici i väntsalen där han väntar på ett svar från Rabiot. Och om det är Pjanic som lämnar? I så fall så drömmer man om Pogba som kan bli aktuell igen.”


Vill du läsa om liknande saker här på sidan? Stöd då gärna mitt arbete med en välbehövlig donation, det hjälper mig att skaffa mer material som böcker, tidningar och tidskrifter!

 


Jacobus Antonius Peter Cillessen, 30 år från Holland

* Barcelona, målvakten Jasper Cillessen: ”Jag går till Cristiano Ronaldo.”

* Ivan Zazzaroni, chefredaktör CdS: ”Ett annat mästerskap som detta kommer att döda fotbollen i Italien.”

* Ciccio Graziani, f.d. Torino: ”Om jag hade varit Juventus så hade jag behållit Allegri. Var finner man en annan som honom.”

* Juventus Sverige: ”Den 23 maj så kommer Juves U23 att spela en vänskapsmatch med Triestina (Serie C) på Vinovo. Trestina  kommer att spela en avgörande match i Playoff den 29 maj och bad därför om detta möte.”

* Angelo Alessio: ”Conte är redo att återvända på bänken. Italien eller utlandet? Allt är inte ännu bestämt. Hans förhållande med Juve är mycket gott.”

* Napoli, Ancelotti: ”I år så visade Juve att det är svårt att hänga på dem. Napoli kan vinna Scudetton? Jag är ju inte här för att bara kamma dockorna…”


EN DAG SOM DENNA:

Sebastian Giovinco, 32 år, född i Turin

* Idag säger vi grattis till Massimo Briaschi som fyller 61 år. Debuterade den 22.08.1984 i Juventus-Palermo 6–0 (Coppa Italia). 3 säsonger, 84 matcher och 29 mål med Juve.

* Idag säger vi grattis till Stefano Bobbo som även han fyller 61 år. Debuterade den 29.06.1977 Juventus-Vicenza 2–1 (Coppa Italia). Som målvakt 1 säsong och 1 match för Juve.

* Idag säger vi även grattis till Niccolò Giannetti som fyller 28 år. Debuterade den 04.11.2010 i Juventus-Salzburg 0–0 (Europa League).1 säsong, 3 matcher och 1 mål.

* 2007 så debuterade Sebastian Giovinco i Juventus.

* 1996 så gjorde Gianluca Vialli sitt allra sista mål för Juve.

* 2004 så förlorade Juventus finalen i Coppa Italia mot Lazio.


Fino Alla Fine!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0