Dagens Juvenews, torsdagen den 9 maj 2019

PÅ LÖPSEDLARNA:

Bianconeris bänk

Mötet i Juve
Detta är planen för att starta om
Nu är det upp till Max
Möte mellan Agnelli, Nedved och Paratici om tränarfråga
Snart möte med Allegri.

För många födelsedagsljus tända på Barzaglis födelsedagsfest på Continassa gjorde att brandlarmet utlöstes.

San Siro skälver
Stadion är säker men vibrationerna fortsätter och nu ramlar det ner bitar.
Fansens rädsla. Konserterna kan bli ett problem.

ALLEGRI, DET ÄR EN GÅTA
Juve, snart möte i Turin mellan tränaren och Agnelli, man pratar om en otrolig skilsmässa, nu dyker även Barcelona upp.

JUVE-ALLEGRI
SANNINGEN!

En hektisk dag mellan röster och förnekelser om ett möte på Continassa för Maxs farväl. Runt midnatt vändningen: tränaren och Agnelli har ännu inte träffats och allt kan ännu hända. Conte och Inter närmare varandra.


ÖVRIGA NYHETER:

Massimilano Allegri och Antonio Conte

* Tuttosport: ”Federico Chiesa är det första namnet på Paraticis lista men idén om Matthjis De Ligt finns kvar. Det stora målet är Paul Pogba som kan anlända tillsammans med Rabiot.”

* Tuttosport: ”Även Sarri bland de som kan ersätta Allegri. Juventus börjar med att värdera olika profiler som kan ersätta Allegri.”

* Gazzetta dello Sport: ”Mino Raiola avstängd av FIGC under 4 månader. Han kommer att överklaga för att inte missa de första heta månaderna på spelarmarknaden: från förlängningen med Kean, Matuidi och andra.”

* Corriere dello Sport: ”Allegri är en gåta. Mycket snart ett möte mellan tränaren och Agnelli; man pratar om en otrolig skilsmässa.”

* Corriere della Sera: ”Allegri och Juve på väg mot en brytning.”

* Sportmediaset: ”Nedved har övertalat Agnelli: returen av Conte till Juventus är jättenära.”

* Tuttosport: ”Mandzukic på väg att säga farväl.”

* Sky Sport: ”Juve, revolution på gång? Khedira och Mandzukic kan lämna. Bianconeri redo att ändra för att genast ta sig an framtiden.”

* SM: ”Mellan Allegri och Juventus så håller nu PSG med stor pondus att tränga sig emellan, redo en lön på 15 miljoner euro. Agnelli drömmer om Guardiola för att ersätta honom men Conte är redo att återvända.”

* La Stampa: ”Röster om Inzaghi och Mihajlovic till Juve.”

* Gazzetta dello Sport: ”Nytt alarm för San Siro. Sektorn högst upp håller på att falla i bitar, det hände redan under matchen Inter-Atalanta och nu senast Inter-Juventus den 27 april. Fansen rädda och många fick lämna sina platser för säkerhets skull.”

* Juventus Sverige: ”Continassa, allmän träning igår. Dybala och Bentancur tränade delvis med de övriga i gruppen. Även Emre Can och Alex Sandro på väg att återhämta sig. Paratici och Nedved var på plats igår.”


Vill du läsa om liknande saker här på sidan? Stöd då gärna mitt arbete med en välbehövlig donation, det hjälper mig att skaffa mer material som böcker, tidningar och tidskrifter!

 


Riccardo Orsolini, 22 år från Ascoli Piceno

* Donato Di Campi, agent för Orsolini: ”Det är Paratici som bestämmer men vi säger nej till byte. Juve? Det kommer att bli en revolution. Mer Zaniolo än Chiesa.”

* Luca Marchetti, journalist Sky: ”Conte på väg till Inter. Ingen i Juve har kallat på honom, inte ens för en undersökning.”

* Fabio Capello: ”Conte kommer att gå till Inter och kommer där att få ordning på omklädningsrummet.”

* Lippi: ”Om du inte spelar en bra fotboll så vinner du inte.”

* Tottenham, Llorente: ”Jag tror på den andra chansen, nu har jag en chans att vinna en final efter den som vi förlorade i Berlin med Juventus.”

* Criscitello, Sportitalia: ”Det är ännu inte en brytning med Allegri men han själv är sugen på att lämna. Conte sitter i väntsalen.”

* Nicola Legrottaglie, före detta Juve: ”Barzagli är en av de absolut starkaste försvararna de senaste åren. Jag kan inte se Romagnoli i Juventus.”

* Van Der Sar: ”För De Ligt en framtid i England eller Spanien.”


EN DAG SOM DENNA:

Luciano Spinoso, född i Rom 1950

* Idag säger vi grattis till Luciano Spinosi som fyller 69 år. Debuterade den 30.08.1970 i Verona-Juventus 1–1 (Coppa Italia). 8 säsonger, 241 matcher och 4 mål med Juve. Han var en mycket duktig försvarare.

* Idag säger vi också grattis till Leandro Rinaudo som fyller 36 år. Debuterade den 26.09.2010 i Juventus-Cagliari 4–2 (Serie A). 1 säsong med Juve.

* 1968 så spelade Sidney Cinesinho sin allra sista match med Juve.

* 1999 så spelade Angelo Peruzzi sin sista match med Juve.

* 2015 så spelade Paolo De Ceglie, Mattia Vitale och Kwadwo Asamoah sin sista match med Juve.

* 2004 så gjorde Stephen Appiah sitt första mål för Juve.

* 1976 så gjorde Fabio Capello sitt första mål för Juve.

* 2018 så gjorde El Mouttaqui Benatia sitt sista mål för Juve.

* 2994 så utnämndes Antonio Giraudo som den nye verkställande direktören för Juventus.

* 2018 så vann Juventus sin 13:e Coppa Italia.


Fino Alla Fine!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0