Dagens Juvenews, onsdagen den 8 maj 2019

PÅ LÖPSEDLARNA:

INTER CONTENTA (nöjda)
Den före detta förbundskaptenen gillar nerazzurris projekt
För ett definitivt ja så väntar han bara på utgången av mötet mellan Juve och Allegri

Fallet: i Madrid så leder Toros president utmaningen mot Superchampions
CAIRO ATTACKERAR UEFA OCH AGNELLI
”Det finns lite demokrati”
Och kriget om Eurofotbollen inflammeras

Conte siktar på Turin och bara i andra hand Inter
MEDDELANDE TILL JUVE
Om Allegri bestämmer sig för att lämna Damen så är den före detta förbundskaptenen redo, men Zhang, vars avsikter är att dumpa Spalletti släpper inte taget.
United är en intrig. Roma i mörkret

NEDRÄKNINGEN KAN BÖRJA
Nära förestående mötet Allegri-Agnelli: båda har annonserat att man vill fortsätta tillsammans men det kvarstår några frågor som förlängningen av kontraktet och projekten. Och i bakgrunden så ser man konturerna av Conte: överenskommelse med Inter finns men attraktionen från Juve kan skapa otroliga scenarier.


ÖVRIGA NYHETER:

Paulo Dybala och Petronella Ekroth

* SM: ”Dybala stannar kvar i bianconeri. Ledtråden kommer från Kina där Adidas använder honom för att främja försäljningen av den nya tröjan.”

* Gazzetta dello Sport: ”Antonio Conte, Inter är ett andrahands val. Meddelande till Juve: ”Jag återvänder för att vinna”. Den före detta förbundskaptenen väntar ut mötet mellan Allegri och Agnelli.”

* Gazzetta dello Sport: ”Ett Juve utan Pjanic? Mer plats för muskler. Om Miralem lämnar så kommer stilen att varieras. Rabiot mer möjligt. Milinkovic är ett gammalt mål för Juve och kan bli aktuell igen.”

* Corriete di Torino: ”Juve franskt. Bianconeri restaurerar mittfältet: från Paul Pogba till Kante de första målen i Frankrike.”

* Gazzetta dello Sport: ”Flygplansgesten av en ultras på Stadium? Han har blivit avstängd i fem år, det handlar om man i femtioårsåldern och kommer från Milano. Juve ett exempel för alla: man straffade tifoson som imiterade Superga.”

* La Stampa: ”Lektionen av Juventus och de ociviliserade fansen.

* La Repubblica: ”Förhållandet mellan Napoli och Juventus kommer att bli ännu kallare framöver än vad de redan är idag.”


Vill du läsa om liknande saker här på sidan? Stöd då gärna mitt arbete med en välbehövlig donation, det hjälper mig att skaffa mer material som böcker, tidningar och tidskrifter!

 


* Massimo Pavan, journalist: ”Contes senaste uttalanden passerar inte obemärkt…”

* Alfredo Pedullà, journalist: ”Bytet Insigne-Dybala är inte möjligt. Dybala-Icardi hade haft en annorlunda mening.”

* Luigi Sorrentino, agent: ”Guardiola till Juve? Efter stöten med Ronaldo så är ju allt möjligt och man kan vänta sig allt. Icardi i bianconeri är svårt men inte omöjligt.”

* Gigi Simoni, före detta tränare Inter som inte sovit en blund sen 1998: ”Contes bakgrund som juventino? Han kommer att ställa sig i ledet i Inter som alla andra.”

* Franco Ordine, journalist RAI: ”Juve tänker inte alls på Conte. Om Allegri lämnar så kan de även fundera på Mihajlovic.”

* Marotta: ”Har upplevt växlingen mellan den gamla modellen till det nya med Juventus. Man tjänar i poäng och inte bara det.”

* Rom, Zanoilos mamma: ”Min son har aldrig sagt att man inte kan säga nej till Juve. Press och media gör allt för att destabilisera honom.”

* Massimo Carrera: ”Conte? Jag kan gott se honom i Juventus igen.”


EN DAG SOM DENNA:

Andrea Barzagli

* Idag säger vi ett stort grattis till Andrea Barzagli som BARA fyller 38 år. Debuterade den 02.02.2011 i Palermo-Juventus 2–1 (Serie A). Hitintills 9 säsonger, 280 matcher och 2 mål med Juve.

* Idag säger vi grattis till Plinio Serena som fyller hela 60 år. Debuterade den 12.06.1977 i Juventus-Inter 0–1 (Coppa Italia). 2 säsonger och 3 matcher med Juve.

* Idag säger vi grattis till Davide Baiocco som fyller 44 år. Debuterade den 25.08.2002 i Juventus-Parma 2–1 (Supercoppa Italiana). 3 säsonger och 16 matcher med Juve.

* Idag säger vi grattis till Lucimar Lucio som fyller 41 år. Debuterade den 11.08.2012 i Juventus-Napoli 4–2 (Supercoppa Italiana). 1 säsong och 4 matcher med Juve.

* 2013 så spelade Nicolas Anelka sin sista match med Juve.

* 2016 så spelade Simone Padoin sin sista match med Juve. 😫

* 1938 så vann Juventus sin allra första Coppa Italia genom att slå Torino med 2–1.

* 2018 så tog Italiens president, Sergio Mattarella, emot Juventus och Milan i Quirinalpalatset.


Fino Alla Fine!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *