JAG ÄR CRISTIANO RONALDO OCH INGEN ANNAN!

Om jag ser mig själv som en tränare i framtiden? Det utesluter jag inte.”

“Det första jag gör när jag byter lag är att vara mig själv, inget mer. Min etik inom mitt arbete är alltid den samma. Om en företagare kommer till ett företag och börjar att göra alla oroliga och uppskrämda så ser jag inte honom som en ledare. Man kommer att säga: ”Detta är min chef och han behandlar mig inte väl.

Du måste vara ödmjuk och förstå att du inte kan veta allt, att du är intelligent, att du uppnår små saker som tillåter dig att bli bättre som atlet. Jag har anpassat mig perfekt i Juve, de har sett att jag inte är en som säljer luft.

Detta är Cristiano och han är som han är för att han sköter om sig. En sak är att prata, en annan att göra det.

I Juventus omklädningsrum, liksom den i Real Madrids, så pratar man om normala saker inom fotbollen. Om jag ser mig själv som en tränare i framtiden? Det utesluter jag inte.”

Fino Alla Fine!
/Lorenzo

Vill du läsa om liknande saker här på sidan? Stöd då gärna mitt arbete med en välbehövlig donation, det hjälper mig att skaffa mer material som böcker, tidningar och tidskrifter!

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0