Dagens Juvenews, tisdagen den 30 april 2019

PÅ LÖPSEDLARNA:

 

Juve, talanger och knutor att lösa
CHIESA, SAVIC, KEAN
Och Higuian dyker upp igen
Första nivåns köp och att göra kassa
Agnellis plan med Paratici och Allegri
Adani svarade: ”Max är arrogant.”

CAIRO LADDAR TORO
”Det är ett derby, vi måste göra bättre ifrån oss”
”Inga planer eller tabeller, det bär otur med sig. Från bianconeri så förväntar jag mig inte några experiment”
Moretti out: möjligt att De Silvestri spelar som mittback

Marotta träffar Raiola och larmar Juve
INTER PÅ KEAN
Målet är att ta honom gratis under 2020 eller ”byta” honom med Icardi

Efter bråket i TV
Mellan Adani och Allegri ändlösa anklagelser
Kommentatorn på SKY svarade hårt på tränarens smädelser: ”Han var ouppfostrad, oförskämd och arrogant.”

Exklusiv intervju
”AGNELLI, LÅT MIG GE DIG NDOMBELE”
Otroligt avslöjande av Aulas, presidenten för Lyon: ”Andrea är exceptionell. Vid lika erbjudanden så går mitt äss till Juve.”


ÖVRIGA NYHETER:

De tre ansvariga i dagens Juventus

* Gazzetta dello Sport: ”Juves strategier, från Chiesa till Savic, från Ruben Dias till Manolas. Men Pogba förblir den stora drömmen. Förhållandet med Raiola är gott: om det går att genomföra så är bianconeri mer än redo.”

* Corriere di Torino: ”Mot Juventus-Torino utan amuletten Dybala. Allegri kan försöka med ett 3-5-2 med ett anfall med Cristiano Ronaldo och en av Bernardeschi (favorit) eller Kean.”

* Corriere dello Sport: ”Inter dyker på Moise Kean. Paratici kan använda den unge talangen som byteshandel för Icardi och Skriniar.”

* Tuttosport: ”Cuadrado adjö till Juve. Watford och West Ham följer honom. Den före detta spelaren i Chelsea gillas även av Milan, Sevilla och Valencia.”

* Tuttosport: ”Khediras operation gick bra. Spelaren utsattes igår för ett artroskopiskt ingrepp i sitt högra knä och kan genast påbörja sin rehab.”

* Gazzetta dello Sport: ”Juventus söker en mycket stark försvarare men mycket beror på kostnaderna. För Ruben Dias i Benfica så finns det en klausul på 60 miljoner euro.”

* Sky Sport: ”Alex Sandro skadad, missar derbyt. I matchen mot Inter så råkade han ut för ett distraherande trauma på det högra låret.”

* Gazzetta dello Sport: ”Juve, spelarna i laget som kan lämna: Douglas Costa först på listan. Pjanic, Alex Sandro eller överraskande namn som Spinazzola och Mandzukic.”

* Juventus Sverige: ”Efter Ronaldo så är det Bernardeschi som har flest followers på det sociala nätverket, hela 2 miljoner. Han ensam har mer än hela Napoli (1,4 miljoner) och siktar nu på Inter (2,7).”


Vill du läsa om liknande saker här på sidan? Stöd då gärna mitt arbete med en välbehövlig donation, det hjälper mig att skaffa mer material som böcker, tidningar och tidskrifter!

 


Valerio Staffelli överlämnar ett pris till Allegri, en Tapiro d’Oro, en sak man alltid gör åt någon som helt nyligen gjort bort sig

* Allegri: ”Adani? Han har rätt, jag är mycket arrogant och han förstår sig mycket på fotboll…” :mrgreen: 

* Sandro Sabatini, journalist Mediaset: ”Det är Adani som är arrogant, han pratade i mun när Allegri pratade så det r han själv som började med att vara arrogant och inte Allegri.”

* Luigi Cagni, tränare: ”När Adani pratar så skruvar jag ner volymen. Han försöker alltid vara huvudaktör och får även en som mig att bli arg.”

* José Altafini, legend: ”Bråket Adani-Allegri? Vissa kommentatorer vill lära ut fotbollen och säga till en hur man ska göra.”

* Beniamino Vignola, legend: ”Allegri, elimineringen mot Ajax har lämnat spår. Det är dags för en förändring.”

* Ilario Di Giovambattista, journalist: ”Det finns bekräftelser: Juve har kontaktat Guardiola och hans stab.”


EN DAG SOM DENNA:

Bianconeri firar sin Scudetto efter den sista matchen i mästerskapet i matchen mot Lanerossi som överraskande nog hamnade tvåa efter Juve.

* Idag säger vi grattis till Stefano Noferi som fyller 61 år. Debuterade den 29.06.1977 i Juventus-Vicenza 2–1 (Coppa Italia). 1 säsong och 1 match med Juve.

* 1967 så spelade Gino Stacchini sin sista match för Juve.

* 1962 så gjorde legenden John Charles sitt sista mål för Juve.

* 2006 så gjorde både Adrian Mutu och Patrick Vieira sitt sista mål för Juve.

* 1978 så blev Juventus matematiskt Campione d’Italia (18:e Scudetto)


Fino Alla Fine!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *