Dagens Juvenews, tisdagen den 16 april 2019

PÅ LÖPSEDLARNA:

Ikväll Juve-Ajax (kl.21): returen i kvarten
RÖR INTE MIN TRONSTOL
Ronaldo kung i Champions vill försvara sin ”Games of Thrones”
Man startar med 1–1 från Amsterdam. Allegri: ”Vi måste vara som hyenor”
Mandzukic nej, Dybala spelar
Möte för Joao Felix (Benfica)

Juve, det behövs en annan Ronaldo kväll
HUEVOS!
Kvartsfinal i Champions (kl.21 Sky), man startar med 1-1 från Amsterdam
Allegri tog inte ut Mandzukic och Chiellini: ”En oändlig match”

Bayern på Conte

CRISTIANO TILL 100 %

Ikväll Juve-Ajax, returen i kvarten i Champions: Mandzukic stopp, den enda säkerheten för anfallet är CR7 som har fått tillbaka sin bästa form, Kean favorit för att ersätta kroaten men Allegri värderar även ett 4-4-2. På Camp Nou är det Barcelona-United


ÖVRIGA NYHETER:

En glad och övertygad trio…

* Gazzetta dello Sport: ”João Felix frestar den gamla damen. Hans agent, Mendes, är idag i Turin: han kommer att träffa Paratici. Juve för den här unge talangen bör då offra Douglas Costa eller Dybala och vända sig mot Chiesa.”

* Tuttosport: ”Juve-Ajax, 54 fans till Ajax blev igår utvisade från Italien. De hade med sig vapen och raketer. 5 av dessa fick omedelbart ett Daspo.”

* Gazzetta dello Sport: ”Dybala. är det din stund? Paulo är på jakt efter den förlorade Joya. Nummer 10 i Juventus som uppmuntrades av Barzagli har återfunnit sitt leende och kan bli kapten.”

* Gazzetta dello Sport: ”Hela världen har ögonen på Juve-Ajax. Intäktsrekordet är runt hörnet. Att slå de 5,5 miljoner euro med Atletico Madrid. I Turin så väntar man på 2 380 holländare.”

* Corriere dello Sport: ”Juventus-Ajax, idag kl. 21. Det kommer att bli ett 4-3-3 med Dybala, Ronaldo och Bernardeschi i anfallet. På kanterna Cancelo till höger och Alex Sandro till vänster.”

* Gazzetta dello Sport: ”Rugani skrapar med hovarna för en annan kväll som lejon. Efter sitt övertygande prov sist så vill han tvätta bort etiketten som det ”Eviga löftet”.”

* Corriere dello Sport: ”Inter kan förlora hoppet om Antonio Conte. Marotta jobbar i tysthet för att ta hem honom men Bayern München har erbjudit Conte ett megaerbjudande som han nog inte kan tacka nej till”

* Gazzetta dello Sport: ”Cristiano, den ende Europamästaren som är kvar i Champions idag. CR7, herren med 5 Champions och 5 Guldbollar som idag slåss för en annan arme: Juventus.”

* Allegri: ”Vi måste vara bättre tekniskt sätt jämfört med den första matchen. Kean eller Dybala på Mandzukics plats? Kanske inte ens någon av de två. Det kommer att bli en match med flera mål.”

* Emre Can: ”Vi vill vinna Champions, vi har stor respekt för Ajax men är inte rädda.”

* Allegri: ”Mandzukic förstör inte våra planer för han kunde mycket väl hamnat utanför i alla fall. Vem som ska ersätta honom? Måste bestämma mig.”

* Emre Can: ”Jag mår bra och är redo för matchen mot Ajax. Var jag kommer att spela? Även om jag visste det så hade jag inte talat om det för er.”

* Ajax, Ten Hag: ”De Jong? Vi får se hur han mår, det bestämmer jag om i morgon (idag). De Ligt? Han tänker bara på Ajax.”

* Ajax, Onana: ”Vi förtjänade att vinna hemma men vi är övertygade om chansen att kunna gå vidare.”

* Domenico Marocchino, f.d. Juve: ”Man måste få Ajax att löpa runt i tomhet. Juve är experter och vet att med Ajax så får man inte låta dem hålla en alltför hög rytm. Allegri? Hans problem heter Ibra för sen dess så är han märkt som den som utnyttjar spelaren och inte får dem att växa.”

* Ciro Ferrara: ”Champions nu eller aldrig. Ajax är ett lag med jättestarka ungdomar medan i vissa möten som den här så behövs det mer erfarenhet och i detta så är Juve överlägsna och är därför favoriter.”


EN DAG SOM DENNA:

Igor Tudor

* Idag säger vi grattis till Igor Tudor som fyller 41 år. Debuterade den 29.08.1998 i Juventus-Lazio 1–2 (Supercoppa Italiana). Hela 9 säsonger, 174 matcher och 21 mål med Juve.

* 2008 så gjorde Raffaele Palladino sitt sista mål för Juve.


Vill du läsa om liknande saker här på sidan? Stöd då gärna mitt arbete med en välbehövlig donation, det hjälper mig att skaffa mer material som böcker, tidningar och tidskrifter!

Fino Alla Fine!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

2 svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0