Dagens Juvenews, 27.03.2019!

BUON GIORNO BIANCONERI!
Dessa är de viktigaste tidningarnas huvudrubriker idag tillsammans med övriga nyheter onsdagen den 27 mars 2019:

————————————————-

PÅ LÖPSEDLARNA:

GAZZETTA DELLO SPORT:

Ronaldo ler
”En lätt skada”
Men riskerar Ajax.

CORRIERE DELLO SPORT:

Ronaldo missar minst tre
Fenomenet har en ”lätt skada” på låret men kommer arr vara med på plan mot Ajax.

TUTTOSPORT:

”AJAX, JAG KOMMER ATT VARA MED”
Ronaldo återvänder till Turin och varnar holländarna: ”KO i Lissabon hindrar inte mig att spela Champions den 10 april”. Cristiano hoppar över Empoli, Cagliari och Milan. Läkarna är optimister.

Italien Quaglia (en vildduva) och Kean flyger. En doppietta av Quagliarella som blev den äldste målgöraren i landslagets historia. Ett annat mål av bianconero Moise.

—————————————————–

ÖVRIGA NYHETER:

* La Stampa: ”För efter Messi finns Dybala. Nummer 10 i bianconeri och Lautaro Martinez för ålder, kvalité och personlighet, är Argentinas framtid.”

* La Stampa: ”Ronaldo kommer hem idag, alarmet kvarstår. Det finns en skada, riskerar Champions. Ångest Juve för återhämtningstiden. Idag nya undersökningar i Turin.”

* Corriere dello Sport: ”Zidane insisterar för Pjanic. Real förbereder 80 miljoner euro. För att göra Zinedine nöjd så är Florentino beredd att göra en stor uppoffring.”

* Gazzetta dello Sport: ”Khedira kommer med all säkerhet at spela mot Empoli. Allegri siktar på att ha honom i form inför matchen mot Ajax. För Douglas Costa nya undersökningar.”

* Gazzetta dello Sport: ”Oavsett om Allegri blir kvar eller inte, Mandzukic förlänger sitt kontrakt med bianconeri ända tills 2021. Nu med CR7 borta så är det upp till honom, Dybala och Kean att ta laget i sina händer.”

* Tuttosport: ”Keans pappa: ”Jag har ett bianconeri hjärta men Juve är skyldig mig två traktorer. När min son var liten så hejade han på Inter för han gillade Oba Oba Martins. Jag skickade honom till Juve för jag är bianconero. Jag kommer alltid att älska Juve som finns i mitt blod: jag är svart och mitt blod är vitt. Jag håller med Lega (Salvini), vi måste hjälpa de invandrare som vill komma till Italien i deras egna länder.”

* Portugal, Correio de Manha: ”Georgina gravid igen?”

* ECA, presidenten Andrea Agnelli: ”Jag och Uefa är emot FIFAS förslag om ett VM för 24 klubblag. Mindre ”fönster” för landslagsspel och ett Super Champions”

* Gazzetta dello Sport: ”Spinazzola är som ett tåg utan broms, springer fram och tillbaka i all oändlighet. Igår i Italien-Liechtenstein 6–0 så var Spinazzola bäst på plan.”

* Spinazzola: ”Ronaldo? Det är en superman. Men han är lugn och vi hoppas få ha honom i Champions. Jag ville stanna i Juve för att kunna spela ut mina kort.”

* Ciccio Graziano, före detta landslagsspelare: ”Jag återser Mbappé i Moise Kean. Om han fortsätter på sin inslagna väg så kommer vi att ha en toppspelare i anfallet de närmaste 10 åren.”

* Curva Sud fortsätter att protestera mot Andrea Agnelli: ”Vi kommer aldrig att vika oss.”

* Juventus Sverige: ”Pjanic ett extraordinärt mål på frispark och sen ett rött kort, riskerar att missa matchen med landslaget på Allianz i Turin mot Italien.”

* Ordine, journalist: ”Mino Raiolas fake mycket informerad. Jag hoppas att agenten inte skadar även stackaren Kean. Grabben tillhör en kategori som är högre än den som Crutone befinner sig på.”

————————————————

EN DAG SOM DENNA:

* 1904 så förlorade Juventus matchen om Scudetton mot Genoa med 1–0.

* 2015 så skadades Marchisios korsband under lägret med landslaget. Blev borta från spel 6–8 månader.

————————————————-
Fino Alla Fine!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0